Sunday, January 24, 2010

Ular Lagi


Malam tadi mimpi ular la pulak.. Macam banyak kali la mimpi pasal ular ni... benci ok! Sebab nanti orang kate kononnye ade orang bekenan la, nak masuk minang la, ape2 je la berkaitan dengan perasaan kan. Padehal sampai sekarang takde. Aritu ular tu gi patuk abah la pulak, instead of patuk saye ni. Untuk mimpi sebelum ni, sile click sini.

Ok, frankly speaking, everytime saye mimpi pasal ULAR, memang ade lelaki yang akan masuk dalam idup saye. Contoh :

  • Mimpi ular sawa BESAR PUNYE masuk dari pintu depan umah, straight je kuar ikut pintu belakang. Just lalu je, takde singgah2 ke hape ke. Tak lame tu, rupenye saye bekenalan dengan SUAMI ORANG YANG MENGAKU BUJANG. Sempat tercouple dengan die ok. Sengal.
  • Mimpi jumpe ular. Tapi jumpe je la, beliau tak buat ape2 pon. Rupenye terbekenalan ngan laki psycho yang tak hensem tapi perasan bagus dan pakse saye kawin dengan die. Scary okay!
  • Mimpi jumpe ular kat pintu dapur, tapi die sergah saye dan terus serang abah yang ade kat sebelah. Akhirnye, saye kenal sorang laki ni. Tertipu dengan topeng manusia yang die pakai, sebenarnye die tu binatang. Kebetulan ABAH macam dah tau, tak sedap ati everytime saye kuar jumpe laki tu. (even kuar senyap2).

Dan semalam mimpi ular lagi.. Die kejar saye.. Saye lari panjat kerusi. Die lompat dan terus gigit tangan saye. Ouch! Sakit laaaaaaaaaa............! Ape maksudnye? Another MORON akan masuk dalam idup saye? Oh tak sanggup laa... Kalau ade pun pasni biar la orang yang baik2 je... yang terus jadi my hubby je..



3 comments:

PinQib said...

kena gigit ni bahay..
macam akan ada bala yang akan ditimpa,,
ish2h..
ni smua kurafat!
tunggu saja jodoh sampai

apeqchan said...

jarang mimpi jumpe ular...
xpe2..
jgn riso..setiap org ada tertulis
jodoh utk mereka...;)

-eLyNhere- said...

pinqib,
hehe.. mmg kurafat, tp kdg2 seronok melayan. eh, tp btol la everytime mimpi ular akan kenal sorg laki.

haih penat melayan...



apeqchan,
hikhik.. mmg pun. mak saye tu yg riso lebih2..

sy ok jek.. ahaks.