Monday, January 11, 2010

Mimpi Pak Arab


Untuk sape2 yang taktau, saye adela bekawan dengan pak arab sorang nih. Dulu ade cinte dalam hati kitorang. Sekarang suda teda. Kawan je la. *Tapi saye suke je die sebenarnye.. hikhik*

Malam semalam godak2 gambar kat Facebook die, tetibe nampak gambar die atas katil hospital. Dengan wayar2 kat tangan. Siap close up lagi jarum tuh. Aaaaaa, ngilu la! Tekejut okeh, terus risau and comment gambar tu dengan em
o yang sangat tinggi tapi dikaver.

Pastu tunggu punye tunggu punye tunggu takde plak die reply. Ah, tido dulu la. Time tu dah dekat kul 1 pagi, esoknye nak keje. Atas katil, pusing kanan, pusing kiri, pusing kanan, pusing 360 darjah *ok tu tipu* still tak bole tido. Risauuuuuuu sangat kat die. Biasenye die tak pandai rahsie2, tapi apsal tak bagitau die admitted???? Dem u jan
tan. Haha.

Taktau la kul bape saye terlelap, yang pastinye adelah sangat lewat sebab asik terjage beberape kali rasenye malam tu. Dah dekat nak subuh dalam 4 pagi kot baru lena. Tu pon tak brape nak lena la sebab saye mimpikan dia. Dem again.

Saye mimpi die datang umah. Siap tido sebilik. Siap abah dah tanye2 sape pulak budak arab ni. Siap pujuk2 abah tolongla bagi die tinggal sini sementara waktu. Siap bawak berjalan2 sekitar KL. Perghhh bahagia la pendek kate. Siap bersu
sah hati sebab risau family tak bagi dah kawan lepas ni. Haha sengal.

Sedar2 je *sebab bunyi moto la bunyi kete la bising pagi2* dah kul 7 lebih. Wahhhh kene pegi keje plak nih. Tapi cam tak puas tido je? Mate pon tak larat nak bukak. Tapi dapat mimpi best. Hikhik. Sebabkan mimpi tu je la saye gagah pi mandi dan bersiap nak gi keje. Huhu. Semangat semangat!


Haa? Korang nak tengok ke pak arab ai tu..

Ala... malu taw...


Nak ke...?

Ish..... segan la camni...

Hehe.. jap eh..




Tadaaaaaa~!



hee... ini la dia.
Takde la ensem mane pon. Tapi ati ni minat sangat tataw la nape. huhu.

ai taste arab uolss.. haha berangan. Taste la sangat, arab kasar taw, kang lebam2 padan muke ko. erk.


syhhh jangan bagitau die taw saye letak pic die kat sini. huhu.

sorry dear. =P

2 comments:

PinQib said...

huhu.,
wet dream tu.
muahah.//

kang bagus klu semua tu kenyataan/
hensem gk ye mamt ni..

-eLyNhere- said...

mendenye wet... xde wat pape pun la. isk.

die comel laa.. hikhik.. awww malu taw... =P