Sunday, January 17, 2010

Nak Kawin Cam Serina Plis..



Tadi tengok nona, tv3. Alahai cantiknye Serina ngan hubby nye. Comel sangat. Pastu part mase Chef Wan nangis tu, alahai.. saye pun cam dah nak nangis dah... mate dah berkaca. Pastu plak suara latar belakang *erk? latar belakang? ish ape2 je la* kate,

"Air mata Chef Wan jatuh saat anak tunggal perempuan yang di tatang bagai minyak yang penuh selama 26 tahun sah menjadi milik orang lain"

Perghhhh.. same la macam saye kan. Anak tunggal pompuan, 26 tahun. Tu yang tetibe sebak. Tambahan pule, saye blom kawin2 lagi, Serina dah kawin dah. Huhu. Silly me.



- bile dapat jadi camni?-


Ape2 pun, Congratulations Serina & Salahudin. Semoga kekal selama2nya, Aminn..

4 comments:

PinQib said...

HUHU,. HENSEM GAK HUBBY SERINA NI., SABRLA .,A DA LA PLUANG KAMU NAK JDI IS3 ORANG

sweethOneY said...

hehe. sabar la elyn ek.. skrg dh ada bf x? sy rasa kan ur parents tah2 dh ada pilihan sendiri tak?

Penari.Gendut said...

Hahaha...patut lah my parents pon tengah sedih ni. Padahal belum lagi kawen...but they know it's gonna be like this, and plus, I won't be living here nanti dah kawen, mesti lah dirog lagi sedih kan. :(

Oh, kenapa semua mualaf mat salleh tukar nama Melayu/Islam amik nama yang tak best ahhh!! Macam my parner dia nak nama "Dollah". Wth??? Tak glemer ok!! HAHAHA

-eLyNhere- said...

pinqib,
hehe mungkin.. insyaAllah.. =)

izza,
sabar jugak la ni.. ala dorg takut nak carikkan.. suh carik sndiri.. huhu. tp klu dpt hubby cam serina kan besh.. aummmm! haha!

alia,
huh? duk sane ke pas kawin nnt? wahhh bahagienyeeee idupmuu... patut la ur parents sedey kan... xpe2, pikir positif, nanti dorg salu dapat jenjalan g sane kan.. hikhik..

dats y.. name cam pelik2 je... dollah??? sile slow talk ngan die alia... byk lg kot name besh2... haih.... *tgh bygkan muke omputeh cute tu bername dollah...*

pengsan!