Sunday, January 24, 2010

Nasi Arab


Semalam gi makan nasi arab kat Jalan Damai tu. Hurm, gambar kat camera adik la.. Die kat shah alam plak sekarang. Takyah gambar la eh.

Sebenarnye gi makan sane sempena mengikut tekak beday boy (adik saye) tu la. Lately suke sangat nak menjadi arab, tak paham btol. Kitorang pegi yang kedai ujuuung tu, yang tak ramai sangat tu. Name die Kahrat ke ape tah, signboard kaler Hijau. Hehe. Yang tu kurang sket orangnye. Tak suke la tempat yang crowded dan bising macam perhentian bas. Semak pale.

Yang kelakarnye ape tau? Pegi restoran arab, tapi makan spagetti.. Rase nak lempang je kan? Haha. Bukan ape, saye ngan mama tak makan kambing. Semalam bole plak ayam takde stok. So, menu2 yang ade AYAM adelah tidak bole di order. Makanyaaa.... saye dengan rendah ati mengorder Spagetti Prawn. Haih.. Rugi btol rase la. Orang lain pakat makan madghut la, kabsa la.. Jeles.

Tapi bole tahan sedap jugak la spagetti diorang tu. Ai loikee... Hehe. Oh, dan seronok jugak cuci mate semalam. Raaaaaaamai prospek bak kate member saye. Ahaks.

Harus kene repeat lagi ni next week. Sebab tak dapat makan NASIK semalam, dapat SPAGETTI je. *alasan kukuh tak?* =P

2 comments:

PinQib said...

nasi arab sama x nagan nasi briyani??

-eLyNhere- said...

erm.......................

x same kot.

mgkin same tp x serupa? klu nak tau, pegi la try dulu. hehe.