Wednesday, January 27, 2010

OMG!


Tarikh : 27 January 2010

Masa : 9 malam

Tempat : Ali Corner

Kejadian : Jumpa kekasih lama. dem.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tadi tengah makan kat Ali Corner, tetibe mate terpandang sorang mamat yang tinggi n kacak baru masuk kedai. (ye, saye taste laki tinggi. hikhik). Macam kenal je mamat ni dari tepi. Sekali die pandang depan.... wahhhhh. Kekasih gelapku! OMG.

Die pun dah ternampak saye, tapi buat2 tak nampak. It's obvious ok. Hergh. Die mundar mandir depan meja saye duduk tu. Pastu buat2 carik meja lain (padehal banyak je kosong) last2 duduk depan meja saye jugak. Hell.

Mule2 die nak duduk opposite saye, kire bertentangan mate la kan, saye dah tak senang duduk, toleh kiri kanan, then die tukar seat, membelakangi saye la. Tapi, di sengetkan badannye, 45 darjah ke arah saye. Hell lagi.

Die berempat dengan kawan la kot. Sorang pompuan. Member saye kate, die curik2 pandang saye. Budak pompuan tu pon asik pandang saye je. *mungkin die jeles kot*

Adela dalam 5 menet kot, die duduk tak senang duduk je kat situ. Toleh kiri toleh kanan dan ekor mate die ke arah meja kitorang. Ape kes tah. Saye? Sumpah nebes. Kak Diana kate muke saye merah padam. Siot tol la mamat ni. Tak suke la jumpe kau kat sini. Ish.
Pastu tibe2, die pandang saye, dan buat2 muke macam baru ternampak *it's obvious ok* dan say hi dan lambai.. lambai dan lambai tak henti2.. I was like, er... dah la kot lambai tu. Aku segan ni. Sebab sume kawan2 die pandang saye ok! Saye senyum dan lambai die, dan terus pandang tempat lain tinggalkan die sorang2. Malu la. Giler.

End up, makan dengan perasaan tak-tenang-sebab-ade-pompuan-depan-mate-dok-pandang2. Benci kan? Oh, Kak Diana kate muke saye merah saaaaaaampai la kitorang balik tadi. Nice.

Dan saye drive senyum lebar ketawekan diri sendiri. Apesal la aku malu tadi?? Kenapa?? Why??

Okla nak mengaku sikit. Saye suke mamat tu sebenarnye. Die macam farid kamil. Tapi die tak bersedia untuk bagi komitmen buat mase sekarang, sebab die masih study lagi (PJJ). Pastu saye tarik diri la. Sebab tu kot malu bile nampak die? Haha. Sengal la kau Elyn!


3 comments:

bspotgurl said...

So, bagaimanakah perasaan anda ketika ini yea?! ;)

hanidiyu said...

cam nak kontinu tak? =]

-eLyNhere- said...

bspotgurl,
erm... sekarang dah ok kot?
tp still otot pipi mcm letih asik senyum je. heee~ =P

hanidiyu,
tak nak la.. unless die dah sedia nak bg komitmen. n he knows where to find me. =)