Thursday, January 21, 2010

Fikiran Kusut


Rase macam lame tak update blog. Macam la. Rase macam baru bangkit dari pengsan yang sangaaaaaat lame. Haha. Bingung.

Lately ni bz melampau la pulak.. Sebab saye kene wat keje untuk 2 orang. Kene wat keje secretary, account assistant, stock controller, admin manager.. dan macam2 lagi la. Multitasking katenyer kan.. Hikhik. *kate keje 2 orang. tapi macam banyak je tu? haih watever la elyn*

Dah la asik jem je jalan kat Malaysia ni. Wah.. feeling penah dok obersea kah?? Bingung. Haha.

Pendek kate dari pagi masuk ofis, saaaaaaampai la ke MALAM saye bertungkus lumus wat keje, itu ini itu ini.. dengan penuh dedikasi tanpa ape2 komplen pun. Dengan tak bukak facebook, tak berYM, tak bukak blog.. Hebat kan?

Datin, ape lagi... ehem ehem.. takkan takde pape kot? Hikhik. Matila kalau dak ofis aku bace ni.. Haha.


1 comment:

PinQib said...

HEHEH..
oowhh..
hebat betul penangan rajin tu wohh