Wednesday, July 7, 2010

Tolongla Mimpi Jadi Kenyataan!


* Sambil type sambil dengar video pasal tips untuk kusyuk solat oleh sorang blogger yang femes. Haha. Sejuk btol dengar la. Sore pung lembut jek. Untung weh sape dapat tu. =P *

Sempat lagi tu menggedix. Haha!

Kelmarin saye termimpi best tau. Hep bukan mimpi "best" yang tu okeh. Ni mimpi suci. Jangan pikir lain ye. Biase dia tu.

Saye mimpi tengah berdating. Taktau la dengan sape. Orangnye tinggi, kurus. Tak ensem, tapi manis. Mule2 tak suke sangat dia tu. Tapi dia beriye nak sangat kat saye. Dalam layan gitu2 tu, lame2 saye jadi sayang. Sambil2 jalan dengan dia, saye curik2 pandang dia dari tepi.. dalam hati terdetik, "bole tahan jugak.. aku sayang la kat dia..". Dan mase tu hati ni jadi panasss.. kononnye sayang tu terase la kat hati. Haha. Maknenye sayang sungguh2 la. Bukan macam mimpi. Macam real. Dia hantar saye balik umah, dan dia pun balik tinggalkan saya. Bahagia btol rase. Sangat la penyanyang dan lembut orangnye..

Bangun je tido, saye terkejut sebab dengar azan subuh. Dan senyum. Pastu terus gi mandi. Dalam bilik air sempat lagi terlintas dalam kepala. Terlafaz kat bibir,
"Kalau la kau betul2 ade, datang la cepat..."
Isk. Pathetic btol kan? Haha. =P

Korang penah tak mimpi camtu? Maksudnye, mimpi tu rase macam real sangat. Seingat saye, tahun ni je 2 kali dah saye mimpi macam betul2 jadi. Sebelum ni takde pulak mimpi camtu. Biase mimpi akan sikit2, setengah jalan je, pastu ilang. Haih. Takkan la saye bole bahagia dalam mimpi je kot? Kasi can la nak bahagia luar mimpi.. Huhu.
Indahnye mimpi tu.. Kan best kalau jadi kenyataan..

=)

5 comments:

cryclown said...

sy tggi orgnye, kurus pun kurus, mnis, hhmmm..pun suke...ensem..hmmm...

sy kot dlm mimpi tu..hahhaha...

-eLyNhere- said...

erk. hahahahaha
bak sini gambar muke nak tengok, same ke tak mcm dalam mimpi tuh. =P

sweethOneY said...

hehe..petanda tak lama lagi akan jmp orang tu kot :)

PinQib said...

penah mimpi ngn farid kamil.. reall gilerr kot..
hehe

Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

klik on ur lactacyd ads

-eLyNhere- said...

iza,
alaaa.. yeke? erm.. isk amin je la! hehe =P

pinqib,
haha tu berangan namenye.. mimpi ngan artis.. =P