Wednesday, July 21, 2010

Nak Baca Blog, Bukan Nak Baca Iklan


Saye ade 1 feberet blog. Suke tengok dia ngomel2 dalam blog tu, siap ngan gambar sume la. Tapi kan, lately ni, blog dia dah macam pelik sikit tengok. Bile ade update, kite mesti la laju2 click kan. Masuk je blog dia ni, peninggggg sebab kene scroll bawah, dan bawah dan bawah dannnn bawah baru ade entry dia. Isk. Bukan ape, kalau satu iklan at one time tu ok la. Kalau dah lapanbelas iklan sekaligus kat situ tak ke ko pening? Sudahla bende yang same je. Iklan tu je tak abis2 dari minggu2 lepas aku tengok.

Haa ni komplen jujur dari seorang pembaca blog eh. Bukan tujuan nak kecikkan hati sape2 ke ape ke. Tapi siyes la sakit mate sudah. Dari nak bace, terus saye click 'x' je kat window tu. Bukan tak suke blog tu. Tak suke iklan banyak nau. Ye la faham la kadang2 orang yang suh iklankan. Tapi...... satu satu la kan.. ni sampai berjela.. Saye adelah pening. Korang camne? Ke saye je yang banyak sangat songeh? Hurm....


2 comments:

sWeeT said...

me too!!
agaknya skrang orang tengah gila buat duit nie!!!

-eLyNhere- said...

hurm tu la kan.. jadi tak best dah bace blog iklan tu.. pening..