Wednesday, July 7, 2010

Dah Sampai!



Mule2 nak marah dulu. pasal la gambar ni senget2? Orang tengah mood rajin nak snap, transfer n upload ko wat hal pulak ye? Ni yang hangin 1 badan nih. Sorry la eh korang kalau sakit mate tengok gambar tunggang terbalik. Saye taktau nak wat camne dah. Hee.

Last month kan ade iklan nuffnang pasal Libresse kat blog. Saye tengah belek2, click la kat iklan tu. Menariknye! Pastu dia tanye nak sample? Wah, mestila nak! Boleh tengok dan rasai sendiri apekah keistimewaan produk tu kan? Hehe.

Balik umah semalam, nampak la packing yang berwarna warni atas meja. Tengok nama, wah nama saye! Dah sampai, yeay! ^_^




Banyak jugak la dia bagi. Each produk 2-3 peket. Ade 12 peket kesemuanya. Means lebih kurang ade 5- or 6 jenis produk la kan. Best2. Tak sabar nak pakai.



See? Colorful kan? Suke la.




Taktau bile nak pakai. Sayang la pulak. Eh kejap. Entry ni tak senonoh ke? Takpe kot kan. Bukan ape pun. Kalau ade yang terase saye tak senonoh saye mintak maaf ok. Excited sangat la! =)




2 comments:

PinQib said...

apa tuh/??
panty ke ??

Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

-eLyNhere- said...

haha tettttttttttttt rahsie! =P