Sunday, July 25, 2010

ABC Sedap



Penah dengar orang kate kat Shah Alam ade ABC sedap kat Seksyen 2. Tapi tak penah nak try sebab tak paham ape bende la ABC bole jadi sangat sedap? ABC je pon.

Khamis aritu member ajak buke pose kat seksyen 2. Kat tempat ABC tu la. Pastu dah sampai situ, harusla order kasi try cemane rasenye kan. Rupe die, sile rujuk gambarajah di bawah. (Google jek, aritu lupe nak ambik gambar..hikhik)



Tu dia gune cawan kecik je tu. Aritu saye makan die gune macam bekas tau foo fah tapi tinggi sikit lagi. Maknenye, banyakkkk dan besarrr la kan. Kene pulak saye dapat aiskrim coklat. Pastu ade coklat cair sebagai topping. Pergh memang sedap la. Tak rase macam makan ABC tau. Rase macam makan sesuatu yang seronok. Haha. Over btol.

Sekarang baru la saye faham makne SEDAP ABC tersebut. Sape2 nak cube sile ke Seksyen 2 Shah Alam, Food Court sederet ngan KFC tu. ^__^

3 comments:

peaNut said...

aduiii.terus rasa nk mamam abc gk la..

-eLyNhere- said...

heeee~ sile ye.. sedap tuh!

buah kedondong said...

ABC dia memang sangat sedap..dah jadi pemakan ABC tegar kat situ since tahun 1998 lagi :)