Tuesday, July 13, 2010

Happy For U Dear!


Beruntung kalau ade orang sayang kite sungguh2. Sayang giler2 punye. Care habis. Pastu dia tunjuk. Means tak payah la nak tanye, "awak ni sayang ke tak kat saye?". Sebab dah terang2 dia tunjuk dan kite tau die sayang kite. Huhu.

Kawan saye sorang ni. Baru2 ni jumpe sorang mamat yang memang admire dia dah lame. Baru je berani nak luahkan. Tak sangka dia pun terime je kehadiran mamat ni. Pastu pulak sekarang ni dorang sangatla bahagia. Sebab mamat tu sangatttttttttt sayang kan dia. Pastu memang tunjuk nak siyes sebab terus gi jumpe family untuk kenal2. Tabik la lelaki macam tu. Memang patut la sebab sebelum ni macam2 jenis lelaki disaster dah masuk dalam hidup kawan saye tu. Finally dia jumpe her true love. I'm so happy for u. =')

Perempuan ni senang je. Kalau ko bagi cinta, dia balas cinta. Ko bagi sampah, dia balas sampah la jugak. Jadiiiiiii.. pada sape2 yang dok pendam perasaan tu, sile la luahkan ye. Mane tau kot2 ade respon kan.. Haaa... Sebelum terlambat sile la buat move. Chaiyok2~!


7 comments:

cryclown said...

owh!!klu sy bg duit, org pum puan bls duit gak tak? bpe kali gande? huhuh...

-eLyNhere- said...

owh jgn x caye.. kalau lelaki tu x kedekut spend duit utk pompuan, pompuan tu jgk akan x kedekut nk spend duit utk lelaki. TAPIIII dia akan spend lebih kurang yg dia dpt je la.. jgn la bg sket harapkan balasan besar pulekssss... haha =P

cryclown said...

owh..nak! nak! nak!:P

-eLyNhere- said...

hahah.. nak ape? ambik laaa. =P

PinQib said...

gat ler stuju.. ok.. elynn,.. ur the besttt!!

iNa said...

uiks, sapekah org ituuuu!?

-eLyNhere- said...

alamak.. kantoi suda.. haha ina, ade laaaa... rahsie! =P

lalalalala~