Monday, August 9, 2010

Weekend Yang Best



Esok dah nak puasa. Last week mesti ramai balik kampung kan? Sesak btol MRR2 smalam. Dah kul 11 malam pun jem macam orang balik keje. Huih. Tension btol.

Kampung saye pun ade buat kenduri sambut puasa jugak. Ari sabtu. Meriah btol. Saye balik dengan abang sebab mama abah balik awal sangat. Pagi2 time tido saye. Abang balik petang. Jadi, follow abang je la. Bole bermesra dengan Damia. =)

Sebelum balik kampung, singgah giant. Abang nak tengok kedai dulu. Nak bagi keje kat promoter tu. Sementare tunggu sume setel, saye ngan Damia main kat atas. Kemain seronok sampai taknak balik budak tu. Merajuk2, lari2 bile kite ajak balik. Ish Damia ni. Esok2 kan boleh main lagi, kite kene balik kampung ni. Uwan n atok dah tunggu tu.





Damia naik gajah. Kejap je. Gajah tu tak gerak, pusing2 je, dia boring la. Blom abis pusing dia dah nak turun. Bazir token je. Huhu. Tu tengah nak turun la tu.

Weekend aritu memang best la. Sebab saye spend the whole weekend dengan Damia buah hati saye. ^__^


3 comments:

PinQib said...

hee.. omel3.. damia memang comel.elynn kena kawen ni, br damia ada kawan..



Latest entry. Mai la singgah. 
Harap satu keluarga lu kena kencing manis!


Jejaka hot posisi kurang panas


Tolong (-_-“)

cryclown said...

makcik damia ni tak nek atas gajah sekali ker..huhuhu

-eLyNhere- said...

pinqib,
kawen? haha.. jodoh blom sampai.. =)

cryclown,
makcik Damia naik kalu, nnt pak guard tiup wisel, naya je! haha.