Sunday, August 29, 2010

Ala Comel Je Dia



Semalam saye baru balik dari roadtour kat putrajaya sangat la penat kemas2 barang sume kan. Kul 10 malam baru bole balik. Sebelum balik isi minyak dulu, dah berkelip2 tu minyak. Maka singgah la ke stesen berdekatan.

Masuk dalam kedai, cari coklat, pegi kaunter. Dorang pasang radio era kot...

" Pam 10 Rm 50 ye. Ade prepaid tak? "

" Ade. Nak prepaid ape? Lagu ni saye tuju kat akak. Best kan lagu ni. =) "

" Huh? Lagu ape ni?? " *siyes tak penah dengar.

*tiga3 budak kat kaunter tu muke pelik dan terkejut lalu bertanye,

" Akak tak penah dengar ke?? "

" Tak. Lagu ape ni? "

" Lagu 6th sense kak. Saye tuju kat akak tau lagu ni. Hati2 ye balik.. "

" Haha. Yela. "


Tak penah dengar la pulak lagu tu. Salu bukak Red.Fm je. Mane ade lagu melayu kat situ. Huhu. Nak tau lagu ape? Saye baru je google tadi.







Alala comel kan? Benci taw budak tu. Pandai ambik hati customer yang penat baru balik keje di hari public holiday ni. Huhu.


2 comments:

HeLena said...

hahaha...mmg sweet..sgt2 sweet dorg tu tujukan lagu ni utk u....

-eLyNhere- said...

huhu tu la kan.. pandai je budak2 tu.. =)