Friday, August 20, 2010

Nasi Ayam Yang Sedap!



Pernah pegi bazaar seksyen 13 Shah Alam tak? Uii mabeles ok. Err I mean bukan makanan yang mabeles. Orang orangnye yang mabeles. Hehe. Serius ok. Saye ni dibesarkan kat KL Cheras Ampang sane tu. Area sane ramai mat rempit mat indon mat banglasss kire tak sedap la mate memandang. Tetapi area Shah Alam ni pengunjungnye adelah mantop ok! Abang2 comel segak berkemeje, comel sangat. Mak ayah tengok sejuk je mate dorang kan. Haha. Ok over. =P

Sebenarnye nak cakap saye dah lalu depan gerai tu hari2. Tapi takde nafsu nak beli sebab konon nak diet takmo makan nasik. Pftt! Tapi tah kenape semalam memang nekad mau try rase macam mane rase nasi ayam tu. Jadi saye beli la semalam. Cube tengok gambar nasi ayam kat bawah ni. Oh gambar adelah curik kat google je. Tak ingat ok nak snap ke ape. Lapa gigil2 kott puase. Hehe.


Nasi die sedapppppp sangat! Ayamm pun sedap! Sup pun sedap! Pastu pastu ade tomato SEGAR and salad SEGAR ok! Best nye. Biasenye orang akan letak salad kuning and tomato nipis n layu macam ape je kan. Memang spoil. Hehe. Ok bebalik pade nasi ayam yang saye beli tu. Name die nasi ayam hainan kak lina. Memang nangis la. Meletup! Kalah nasi ayam pak mal seksyen 11 tau. Hehe.

Kalau korang nak cube, silekan. Pegi kat row last skali kat tengah2. Pastu die ade kain rentang macam gambar kak jemah kat bawah ni. Hiks.




So, selamat mencuba! Kompem tak menyesal. =)




2 comments:

sweethOneY said...

okay2.. nnt kita bawak bf kita pegi cuba. hihi..

-eLyNhere- said...

haaa bagus2.. hehe
tapi kan abang kite ckp, dia tak suke sbb rase pak aji kuat sgt. tp kite rase sedapppp je. tah la. lain org lain tekaknye. =)