Wednesday, August 18, 2010

Sweet Escape =)



Arini saye balik Ampang. Tak sanggup menahan lagi hati dan perasaan ni. Ade krisis sikit kat umah. Budak lame vs budak baru. Sigh. Ape tah tak puas hati. Tengok kitorang close sangat kot? Sampai makan bersuap, lame tak jumpe rindu2 lompat2. Dorang tak merase macam tu kot. Eii keji. Benci. Tapi takpe la. As long as budak bilik saye ok je. =)

Tiap kali saye balik Ampang mengejut mesti ade rezeki saye. Mama kate REZEKI RIMAU. Er tak faham la ma. Huhu. Arini abah masak ikan keli percik kelantan. Yang kuah putih tu. Wuuuuuuuwuwuuuuu memang feberet okeh! Nak nak ikan keli. Bakar kosong2 dalam oven pun bole jadi feberet saye. Haha. Oh dengan sup ketam dan kuih2 lain. Fuh best btol la. Mama kate, " Hari biase takde pulak ape2. Simple2 je. Kalau elyn nak balik je mesti ade lauk special."

Saye memang tak bagitau kalau balik mengejut. Tau2 dah ade depan umah. Well, abah ade instinct kot anak kesayangan dia ni nak balik. Tu yang masak best2. ^__^ Oh, ayah saye memang suke masak ye. Weekend je mama n saye masak kat umah. Weekdays memang abah masak. Ailebiu so strong la abah! =)

Esok dah khamis. Bestnye! Sabtu ni abang datang umah. Yeay! Bukan la seronok abang nak datang umah. Seronok sebab budak kecik ni nanti ade dengan saye this coming weekend! Weeee~




"U will always be Makngah's feberet Damia dearie! Make sure dah besar nanti jadi perempuan yang baik2, anak yang dengar cakap, solehah dan bijak ye. Amin. Muackssss! "


1 comment:

sweethOneY said...

oo.. itu namanya ikan keli percik kelantan ke ? suka jugak.. suka sgt ikan keli. klo goreng rangup2 pun sodapp.. hihi