Wednesday, August 4, 2010

Baik Btol Rumet Saye


Saye ade dua orang roomate. Yang sorang ni dah keje. Sorang lagi student. Saye suke + ngam dengan yang student tu. Sebab dia baik n sweet aje. =) Umur dia 19 tahun.

Mase mule2 masuk umah tu. Dia masuk awal seminggu. Saye takut naik lif sorang2 kalau balik malam. Mengadu la kat die takut balik malam, esok kene balik lewat. Tau tak dia kate ape?
" Esok akak balik sms saye, nanti saye turun ambik akak"
Olololo suwit sungguh laaa.. padehal baru 19 tahun tu. Hello elyn? Tak malu ke? Huhu.

Pastu tiap kali makan mesti paksa saye rase. Kalau tak, majok. Haha. Pastu kalau tengok tv mesti dok sebelah saye. Alalala manjenye. Dah la saye takde adik pompuan.

Dan yang paling tacing adelahhhhhhhhh...

Semalam tengah tengok tv sorang2. Dia balik. Dah 2 minggu tak jumpe sebab cuti sem. Tau dia buat ape? Dia jalan slow2 tengok sape yang tengok tv tu, nampak je muke saye, dia jerit
" Kak elyn!"

sambil lompat2 pastu terus salam siap cium tangan ye........ alalalala baik sungguh laaa... Saye ni tengah baring atas sofa terkujat la jugak sebenarnye. Tak sangke dia akan cium tangan. Huhu. Tersentuh hati kering saye ni tau. Adik sendiri pun tak penah cium tangan. Huhu. Salam pun payah. Maklumla lelaki. Ego tinggi. Huhu.

2 comments:

cryclown said...

hehehe..bukan ego..hormat:)

PinQib said...

alolo.. sweet nye umet awak..
umet sy, hem.. OK gak.. tp dia mature gile...


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love