Tuesday, March 6, 2012

Senarai JANGAN Untuk Lelaki



Oh sangat poyo pulak tajuk hari ni. Haha. Ok, untuk menambahkan lagi kepoyoan saya, jom saya syerkan ada beberapa not-to-do list untuk para lelaki yang kacak kat luar sana. Meh baca sesama :

  1. JANGAN cakap lembut sangat / tersusun
  2. JANGAN asyik senyum je masa bercakap
  3. JANGAN tunjuk sangat sifat penyayang / caring
  4. JANGAN cedokkan nasi untuk perempuan
  5. JANGAN comel sangat ambik lauk sama2, duduk sama2, tengok tv gelak sama2, ingat semua benda yang perempuan pernah bagitau dan hantar perempuan sampai ke kereta sebelum berpisah.

Ye, tolong jangan buat macam tu ye lelaki2 comel. Sebab nanti perempuan akan terrrrrperasan dan gila bayang sampai ke sudah.


Tolong jangan buat perempuan jatuh cinta kalau kamu tak berniat nak kahwin dengan dia - UAI.


Ahaks! Oklah sebenarnya saya sekarang tengah gila bayang dan angau dengan sorang ADIK yang comel, putih, pakai spek, tinggi, wangi yang sangat baik dengan saya sampai saya rasa ada sesuatu di dalam hati saya. Huwaaaaaa~ Help! Help! Hati ni selalu tak behave tau. Orang suh duduk diam diam jangan asyik nak perasan je. Degil sangat! Mencik~


2 comments:

sweethOneY said...

heppp dah ada maru mana boleh noty2

-eLyNhere- said...

erk. hahaha. alamak dah kene hepp! :P
maru tu kawan je.. ahaks