Tuesday, January 3, 2012

Welcome 2012!



Selamat Tahun 2012! 1st entry untuk tahun ni =)


Banyaknya kenangan 2011. Ada pahit ada manis. Penutup 2011 pun ada yang manis ada yang pahit. Pahitnya bila 4 orang kawan baik kat ofis berhenti kerja. Kenapa perlu serentak? Kenapa perlu buat penutup 2011 amat menyedihkan? Haih.
Manakala yang manis pulak, erm.. hati ada sikit berbunga2 la. Hehe tu je :P


Oh, kami makan kat Laman Grill lunch terakhir dengan Kaklong on Friday. Sapa yang taktahu, Laman Grill ni owner dia Chef Zubir (Masterchef Malaysia) . Sapa dah tau, anda memang hebat. Hee.




Presentation menarik la kan? For me menarik la sebab saya jarang makan tempat mahal2 nih. Hehe. Rasa dia... not bad. Tapi ayam tu kering sikit la tak berasa sangat. Salad tu sangat refreshing dan sedap. Paling best pie tu la. Maveles. Harga? RM 24.90. Ok la kan. Bole la datang cuba. Dengar cerita Danial Masterchef tu keje kat sini? Adik saya la bagitau. Tapi aritu tak nampak plak Danial. Ntah btol ntah tidak adik saya tu. Huhu.


Eh saya cakap nak wat entry pasal azam tahun baru kan? Alamak. Lupa plak. Camne ni? Sempat lagi ke? Hurm... ni dah nak balik dah. Erm.. Malam ni insyaAllah kalau sempat la ye? Bukan ape pun, just nak rekod azam sendiri kat blog sendiri. Mana tau nanti terlupa ke boleh refer balik entry tu. Hehe.


K la, nak siap2 balik sudah. Tata uols.


1 comment:

PinQib said...

hehe.. asik eentry makanann.. terlior jeeeeeeeeeeee