Wednesday, January 18, 2012

Sakura Kristal





Weekend aritu kami 1 family pegi makan kat Sakura Kristal kat Taman Melawati. Adik nak belanja. Tak pernah pegi sana, saja nak try.





Budak ni pun ada. Gedik tau dia ni. Nak duduk kat umi je. Taknak kat orang lain dah. Nak amik gambar dia pun kemain susah. Takmo bekerjasama. Tapi lepas snap je nak tengok.. eleh pandai pulak kan? Sabar je la.





Saya makan ni je. Tak berasa nak makan ayam atau daging. Not bad la rasa dia tapi erm.. takde la sedap mana pun. Overal makanan dia adalah tak sedap. Wah selambe komen gitu. Haha. Kenyataan whattt? Total bill RM 206 untuk 6 orang. Padahal takde makan apa sangat pun. Nasi goreng 2 pinggan yang lain tu western biase je. Ape ke mahal benor yop?? Dah la tak ber aircond. Huh. Takmo pegi dah.



Update sikit pasal Tabita ni. Hari ni hari ke berapa dah eh? Erm, hari ke-12 dah. So far saya makin senang hati tengok muka sendiri. Dah tak kisah dah takde mekap ke apa. Hikhik. Pedih n gatal pun kurang dah. Cuma ada sisa2 pengelupasan tu blom abis lagi. Tapi takpe, harap2 cepat la habis. Rindu dah rase nak letak moisturizer, foundation, bedak, mekap2 segala la. Rindu nak keluar dalam keadaan siap. Huhu.


Tu je kot. Hari ni agak bz sket la. Terkejar2 buat keje. Ni pun curi2 masa kejap. Babai! =)



1 comment:

PinQib said...

tsk... orang cakap ape.??? haaa v x berbaloiii gituewwwww