Sunday, June 13, 2010

Muffin Vanila



Dah lame plan nak buat mufin nih. Dari bulan lepas dah beli bahan2nye dah. Tapi bz sangat tak sempat. Arini saye nekad nak buat jugak.



Sedaaaap ok. ^__^
Tapi dorang sume tak suke vanila. Plain sangat. Takpe la, lain kali wat lain la pulak. Blueberry best kan? Yeay tak sabar~!


4 comments:

Alia said...

nak :(

TP SAYA SUKA VANILLA!!!!
Sebab sungguh versatile! Boleh letak eskrem, boleh letak honey, boleh letak chocolate cair, boleh letak whipped cream, boleh letak roti, boleh letak biskut, boleh letak oat,boleh letak buah

....ok mmg dah terkeluar topic. HAHAH

-eLyNhere- said...

kan.. vanilla adelah sgt best! bole dimakan dgn ape saje yg terlintas.. wah melampau la pulak! haha.

PinQib said...

sedap nye..rajin betul awak ni

-eLyNhere- said...

heeee~ mmg minat ke arah kek roti kuih dan sebagainye yg menggemukkan tu la..

nasik, lauk x minat sgt. hehe