Wednesday, June 2, 2010

Followers Sume Ade Blog Tak?


Blog saye yang tak seberape ni ade 86 orang followers. Tq sangat2! Muacks untuk korang sume! Tapi kan, saye dari dulu sampai sekarang ade masalah dengan mende nih. Bile saye click kat sorang follower, takde detail pasal blog dia. Yang ada cume blog2 lain yang dia follow jek. Saye kalau boleh nak jenguk baca n tengok la blog followers saye ni.. Sebab ape eh jadi camtu? Tapi ade sesetengahnye adelah detail pasal blog dorang. And selalunye saye follow balik je. Bukan mati pun click Follow tu. Haha.

Saye perasan ade beberape orang dah follow, pastu dia tarik balik. Kenape ek? Marah ke saye tak follow balik? Alaaaaa sorry la ek, kakakmu ini kadang2 rabun IT. Dok jupe bute mano nok tekey.. Erk.. Haha.

Just nak bagitau je la. Mane tau kot2 ade yang cakap saye ni sombong ke ape ke belagak ke. Eh tapi sume yang follow tu btul2 bace ke atau saje2 nak follow jek? Kadang2 saye tak brape faham concept nih. Hehe. Tapi takpe la.

Ape2 pun tq once again untuk korang yang bace blog saye ye. Muacks lagi! =)

8 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah...me blogwalking..nice blog :)

PinQib said...

muackkss

cryclown said...

same2..hehee..xsempat dftr lg la:P hhuhu..

n thanks melangkah ke belog sy:)

Alia said...

SAYA ADA BLOG SAYA ADA BLOG!!

Haha...saikosis...

Anyway, mmg betul, followers button tu mcm mereng sikit, sebab aku pon selalu je nak tengok blog diorg, tapi cuma nampak blogs yg diorg follow je..apakahh!!

Did I do something wrong???? :(

zhOprenIa said...

hye u...sy suka bc blog ni. itu la sy follow =)

-eLyNhere- said...

mama zharfan,
tq! jap lg sy cekidot blog mama zharfan yee.. tguuuuuu..hikhik

pinqib,
hehe muacks lagi!tq tau rajin tggl komen sini.. really appreciate it!

cryclown,
hehe no prob. byk info kat sane.. teruje! @_@

alia,
hahaha yes yes i know awk ada blog! =P
owh bukan aku sorg la ade masalah ni? phewww~ so sape2 rase nk diterjah sile tgglkan komen.. kan kan? hehe

zhOprenIa,
suke baca? alamak. rase bersalah sebab kadang2 merepek jugak type kat sini.. hehe. btw tq ye!

syg korg sume lah! ^__^

adayinmylife said...

Saya ade ajo blog...

-eLyNhere- said...

adayinmylife,
hehe ok noted! =)