Saturday, June 19, 2010

Akhirnye Sampai Jugak Ke Sini.. Hehe



Dulu, tahun2 lepas kot. Kecoh pasal sume blogger pakat nak pegi sini. Saye sebagai pembace blog orang sangat la terliur-bagai-nak-giler, tapi nak pegi taktau jalan. Tanye lelaki itu pon beliau taktau jalan. Tanye adik, abang, jiran sebelah pon taktau jalan. Jadi saye hanye makan hati je la tengok gambar2 kat dalam blog orang. Huhu.

TETAPI............!

Setelah jumpe kawan yang sangat sweet dan betul2 KAWAN,maka kami telah berjaya ke tempat yang dikecoh2kan suatu mase dulu. Hehe. Punye la drama tak hengat kan.
Baiklah! Sile tengok gambar ye.


- Beraneka jenis air. Sumenye sedap2 okeh -



- Seafood Carbonara -



- Spageti Carbonara -



- Arabiata -



- Chicken Premium -


Ye, tempat adelah di WILLIAM, KELANA JAYA. Hikhik.

Sume adelah tamak sebab 1st time makan sini. Taktau pulak portion adelah besar. Tengok je la gambar kat chicken premium tuh. Dah sebesar dulang okeh! Saye yang besar ni pun tak boleh habis makan. Haha.

Sume makanan pun sedap! Tapi saye suke sangat dengan chicken premium saye tu. Variety. Pelbagai jenis ayam ade dalam 1 pinggan. Harganya RM25 sebab ade mozarella ape tah katenye. Saye tak mintak pung. Dia yang bagi. Dahla bende tu yang saye tak makan. Huh bazir bazir. Rasenye kalau takde bende tu RM15 je harga sepinggan tuh.

Owh menu jugak ade disediakan kat papan hitam belakang kitorang tuh. Tapi tak semua la. Tu hanye la untuk bagi idea je untuk orang order. Korang bole custom made makanan ikut tekak masing2. Mintak je pape yang terlintas kat kepala. Mesti ade punye la.

Oh ye, next week saye nak pegi lagi. Dengan ofismate pulak. Hikhik.

Siukk~! ^__^


3 comments:

PinQib said...

sedap nye.. oh.. lelehhh

hapPY zuRa~~ said...

elynnnnnnnn.... teringin gile nk pegi sana.. rasanya bertahun2 dah teringin...... adeh..

-eLyNhere- said...

pinqib,
mmg sedap okeh... hehe

zura,
teringin...erm meh la turun kl. rugi la x try.. at least dh try kire dah dpt merase kan.. hehe..