Wednesday, December 29, 2010

Akhirnya!



Setelah usaha mengusha dan makan hati telah berlaku sejak pegi Langkawi aritu, akhirnya ia menjadi milikku.. Ahaks.



Ape bende??




Ini la mendenye! Hikhik. Dapat bekas pink itu juge, and shower gel juge. Jatuh cinta pada kaler mereke n bau mereke..! Oh Na Na, What's my name! ^____^


Terase seperti mati hidup kembali. Tapi sedey sebab kene beli sendiri. Before ni incik boipren yang akan laburkan duit beliau. Since incik boifren suda tinggal kenangan, pandai2 la bawak diri ye cik elyn. Huhu. Ape2 pun..... Oh Na Na, What's My Name! =P


8 comments:

sweethOneY said...

hehe. elyn, takpe.. kite perempuan ada duit kite sendiri takyah harap incik bf yang sudah tinggal kenangann tuu.. elyn takmo citer ke apa yang dah jadi ni..

hope elyn makin okay sekarang dgn adanya oh na na sebagai peneman baru! :)

-eLyNhere- said...

hehe tq iza! tu la kan.. gune wet sndiri je la since dah keje lame kan.. dulu mmg tak putus bekalan la org kate, adeeee je. tahun ni terputus dan si pinky ni la menjadi penyambung nyawa. hehe.

alamak nak cite ke? actually panjang citenye. yg slalu bg stok "nyawa" tu yg boifren-selame-6-tahun elyn. pastu baru2 ni dpt boifren baru tp tak lame sbb tak tahan. hehe. nnt la klu rajin elyn story eh.. =)

Tihara said...

singgah sini..best nye dpt parfume :)

talkwithmykeyboard said...

kak elynnnnnnnnnnnnnnnnnn...
wangi x DKNY parfum tu...??
da lama ngidam gk yg tuuu..hihi...
k.elynn n en sanusi tu dah xdk pape ker?? knp kak..story laaa...=)

hapPY zuRa~~ said...

yg ini wangiiiii.... saya suka!!~~ ;)

-eLyNhere- said...

Tihara,
hehe tq singgah! =)


talkwithmykeyboard,
mesti la wangi kannn.. kalau tak takkan la akak beli. ahaks!
er, dgn beliau dah xde pape.. er nnt kalau free2 sket akak cite la eh.. =)


zura,
tu la kan...... sy pun suke!!! ^___^

sweethOneY said...

HAA?? elyn ada bf selama 6 tahun ?? tak penah tahu punn.. pandai berahsiaaa eh. hihi. takpe2, tak paksa citer la elyn. just asking je tu :)

happy new year !

-eLyNhere- said...

haha, kalau nak tau cite kene cite kat tmpt lain.. ok? hehe.