Friday, December 10, 2010

Kami Lemau.



Pernah tak korang rase sangat malas nak buat keje walaupun memang belambak2 keje yang menanti dan dateline pun menghampiri dengan rakusnye? Pernah tak? Elelele mesti banyak kali kan? Takmo tipu la.. Hehe.


Itu la yang kami rasekan sekarang. Nak pulak time bos takde gi meeting ke ape kan. Rase macam......argh nak balik! Aaaa camtu laa.. Maka terhasil la sesi fotografi bersaksikan file di atas rak seperti di gambarajah bawah.





Eh, file teda dalam gambar pulak. Tapi ade belambak kat belakang kami. Hehe.



Pas sesi fotografi, edit2 gelak2 kat computer pastu upload, pastu gelak pastu rase terhibur dan seronok sendiri. Hahahaha. Pastu baru sambung wat keje. Di ulang, sambung wat keje. Aaaaa, means kitorang bukan curi tulang ye, take 10 je kate org putih. Ahaks.

Esok weekend?? Wah bestnye, leh tido tanpa gangguan! Jadi, mari kita raikan saat2 sebelum berakhirnye hari bekerja untuk minggu ni dengan sing along lagu2 kat mp3! =P











4 comments:

cryclown said...

weekend time to recharge:)

Heidi Shafiq said...

tido je keje.. wiken blaja la wat kek sedap2.. pastu kasi aku.. haa.. kan berfaedah.. :P

sweethOneY said...

setuju sangat! nak2 lg skrg ni kite tgh tunggu hari je nk benti. hasilnya pagi td kul 9.20 br terjaga.. gulp!

-eLyNhere- said...

cryclown,
btul btul.. seronok btol charge bateri tadi.. nak nak mak kuar pagi2 lak tu. =P

heidi,
haaa tu la ko taktau.. last week wat puding caramel, mggu ni nk wat coklat cake.. kalau brani meh la dtg umah amik. haha.

iza,
9.20 bru bgn??? erk.
sampai ofis kul brp pulak? kite nakal2 pun kul 10 sampai ofis. bos jeling jek. huhu.