Thursday, December 2, 2010

Had Fun @ e-Curve!



Semalam saye gi e curve bertiga sebab nak celebrate last day si budak kecik house mate saye yang dah anggap macam adik sendiri. Jadi harusla hiburkan beliau dan diri sendiri gi tengok cite Harry Potter.

*Hoih mase queue beli tiket tu 2 lelaki ganteng yang hamat kat depan kami. Hot Hot Hot! Berkemeja berbaju opis memang bole bikin hati saye cayerrr.. Dah la mereke nakal je toleh2 kami kat blkg.. isk! abg jahat! Ahaks. Ok sambung.


Harusla yang awal sume dah penuh kan. Kami dapat tengok kul 11. Hurm tak kisah la, bantai je. Janji happy. Sementare nak tunggu kul 11 harus la sapedek dulu.. Malas nak jalan jauh2, kami makan kat popeye je. Haih sangat setaaaap! Especially biskuitnye.. Huuuuuu.. :P





Saye adelah makan set ayam yang setap lagi mabeles dan makan dengan bersungguh2 seperti biase. Itu tandanye saye normal lagi. Bagus. Haha. Gambo ni sebenarnye dorang nak test kualiti gambar lalu dengan selambe snap muke saye selepas 2 saat bagi isyarat. Harusla muke pelik disitu kannnnn. Haha. Biarla bile lagi nak bagi korang tengok muke pelik saye. Hahaha.


Lepas makan straight terus masuk cinema dan tengok muvee tu dengan excitednye dan dalam kul 1 dah menguap2 tak tahan mengantuk. Akhirnya sampai ke parking kul 2 pagi dan sampai umah kul 3 pagi akibat sesat sebab terlepas lorong ke Shah Alam. Adus, tahniah Elyn! Dahla orang mengantuk tahap gaban, bole bantai sesat pulakssss! T__T


Dannn hasilnye saye adelah tak cukup tido arini sebab semalam tido 4 jam je kot. Sekarang adelah sedang tekanan sebab baru pas bergasak dengan boipren. Tahniah lagi Elyn. Anda berjaye bagi orang sekeliling stress. Bravo.


Ok saye nak balik tido la. Rehatkan minda dan harap2 esok bangun dengan hati yang girang tanpa tekanan. Amin. Bye uols! Muacks!



2 comments:

sweethOneY said...

hehe. bergasak ngan bf tu maksud nya gaduh ngan bf ke elyn? tak pahammmm

eh, ada geng! meh sep2. org suka popeye gak. sedappp kann. paling suka fries ngan mash potatoes dia. sedap!

-eLyNhere- said...

iza, bergasak tu bergaduh. hehe. tp bukanla bertumbuk ke terajang ke.. ahaks.

tu la kann.. popeye sgt setap! sume pun setap..! udang ikan ayam fries coleslaw, mashed pota biskut.. iskk.. kat shah alam ade popeye tak? huhu..