Tuesday, December 14, 2010

Coti Coti Malaysia!



Walaupun saye adelah agak stress (agak? anda memang stress ye cik elyn, sile terime kenyataan!), saye tetap ade mood nak pegi jalan2. Release tension bak kate omputeh. Hehe.

This weekend saye akan ke Perok, ade kenduri kawin. Pastu bole le jalan2. Saye tak penah jejak bumi Perok ye kawan2. Haha. Jakun sekejap. =P

Pastu cadangnye ujung bulan ni nak pegi ke Penang. Get ready untuk launching new outlet. Kalau tak ujung bulan ni pun, awal bulan depan. =)

Pastu middle January plak kami se-ofis akan menerbangkan diri ke Bandung. Company trip. =)
Dengar cite bos nak bagi duit poket 3 angka! Weeehuuu~! Mintak2 jadi kenyataan. Haha. Sedap kot shopping kat sane lebih2 lagi bukan gune duit kite. Kan? =P

Eh eh sebelum terlupe... semalam bos kate nak banje 1 ofis karok kat curve kot. Wuuuhuuuuu~! Esok luse kot. Tapi by this week la. Seronok tak? Seronok tak? ^___^
Double tripple the happines!

Datin sangat faham perasaan saye yang tengah down sekarang ni. Lebiu lah Datin! *Tibe tibe...


*Ehem, make dengan itu Elyn, tahun depan kene keje keras bersungguh sungguh ye... Jangan main2.. things happen for a reason. Ahaks.



5 comments:

cryclown said...

wah! wah! wah!
berganda ganda:)

Haffiz MohdNoor said...

Kalau dah round2 bumi perak jangan lupa cite kat saya yep :D

-eLyNhere- said...

cryclown,
hehehe.. mo join? :P


haffiz,
hehe nape? bole je nk cite.. takde hal =)

sweethOneY said...

mmg double happiness sangat2 okay !

-eLyNhere- said...

hehe.. i loike! =)