Friday, December 17, 2010

Celebrate Birthday Bos!



Kami pegi the curve smalam. Had dinner at Marche dan terus sambung melalak ke Red Box.







Ni mase on d way ke sane. Jalan seperti biase adelah jem melampau. Pastu nak snap gambar sendiri nak tengok la ape rupe keadaan diri ni kan. Snap macam biase. Tengok2 hasilnye jadi begini. Apekah? Sesuatu sungguh. Ade function camni ke hp saye? Sumpah tak penah tau. Huhu.






Kami makan kat Marche. Comel sangat deco untuk krismas dorang. Adus, waiternye jugak comel. Dem. Dah la senyumm je. Buat orang cair je tahu. Hilang fokus dah nak makan banyak2. Haha.





Menu pilihan ramai adelah..... Caesar salad.

Memang terbaek wok! Menjadi rebutan ramai. Haha. Ape kes tah dorang ni sume nak diet ke ape?



Pas makan kami ke Red Box. Datin dah book VIP room. Sampai kul 3 pagi. Erk. 3 pagi? Esok tak keje meh? Sudahnye kitorang balik kul 12. Hehe. Parking pun datin sponsor. Parking orang kaye tu uols. Jockey okeh. Memang seronok la semalam. Masing2 happening terpekik pekik ilangkan stress gaknye. Same naik je laki pompuan. T___T.
Not including me ofkos. Haha. Sile pecaye ye. Lalalalala~




Oh, esok pagi saye akan ke Perak ye kawan kawan. Doakan saye selamat sampai and selamat pulang k? Lebiu ols! Muah! =)

2 comments:

sweethOneY said...

hehe. smpi kul 3 pagi. btw, bos elyn nmpk mcm sgt best. hehe


elyn g perak ke mana ? kite pun balik kg mgu ni. ada kt perak ni :)

-eLyNhere- said...

iza, ade mase best ade mase.. er... gerun gak la kan.. kate pompuan kan.. paham2 je la. hehe.

elyn gi serate perak rasenye! pusing 1 perak. adoilaaaa.. penat okeh. rase mcm tak sampai2. dr kul 7 pagi sampai 12 tgh mlm. iza perak katne? =)