Tuesday, February 9, 2010

Raja Lawak


Okay since ade yang mengoogle keyword raja lawak dan terus sampai ke sini, saye dengan berbesar hati nak update pendapatan pendapat saye tentang raja lawak musim baru nih.

Duluuuuuuuuu saye mengharap JD or Faiz yang akan menyinar.

Tapi sekarang.. saye suke Idlan, Mamu dan Kecik. Eh Alex pun. Hehe. Tapikan, siyes cakap la kan, saye laaaaaaaaaaagi suke tengok gelagat zizan n johan tu la. Laaaaagi terhibur. Korang tak rase ke camtu? Ape2 pun, blom ade orang sekelakar nabil la kot.

Eh nabil punye filem , Lu Pikirla Sendiri Nabil tu, korang kene tengok tau. Sebab dorang shoot kat office saye. hikhik.

Ok, dah.. tu je.

=P

2 comments:

budak hitam said...

Salam ziarah.. yup sokong2.. johan dgn zizan yg plg kelakar tiap2 mggu.. klu tggu raja lawak pun sbb nak tgk diorg..

-eLyNhere- said...

hikhik, btol tu.. setujuuuuu!
heee tq ye sudi bace n drop komen. ^__^