Sunday, February 21, 2010

Hantu Genting Ikut Saya Balik Ke?


Lepas balik dari Genting aritu kan.. Malam pertama tu ok lagi, takde la mimpi pelik2. Tapi abang saye la die mimpi kene kejar 1 KL ni berlari bagai nak rak. Penat berlari tu tak hilang sampai lepas bangun dari tidur. Sampai ke petang. Mule2 saye gelakkan je. Malamnye tu, saye plak mimpi.

Saye mimpi scene macam dalam cite thirteen ghost tu. Hantu2 yang dalam kurungan tu, the jackal la ape bende tu kan. Dalam mimpi tu, semua hantu2 tu duk dalam 1 kurungan. Saye plak macam tuan hantu2 tu la. Siap tanye nak makan ape. Si hantu2 pun bagitau la nak makan organ dalaman manusia. Dengan selambe saye ternampak sorang pompuan, saye bunuh die dan belah badan die ambik organ dalaman semua. Siap lipat2 badan die sampai patah tulang2 die. OMG, scary giler! Sangat real ok dalam mimpi tu. Dah sudah melepah pompuan tu, saye bagi hantu2 tu makan. Lepas tu roh pompuan yang saye bunuh tu pulak kacau saye. Wahhhh giler la mimpi ni! Akibatnye... Saye bangun tido dalam kedaan takut yang amat sangat dan Bad Mood the whole day... Nice.

Ingatkan setakat tu je la mimpi ngeri. Malam esoknye tu, saye tido kul 1 pagi. Biase je la kan. Sume orang dah tido, tapi apedehal kan, dah biase tido lewat sorang2. Huhu. Masuk tido dalam kul 1 lebih gitu la kot. Tetibe terase badan kene himpap. Ingatkan mimpi. Bace segale ape yang tau, tapi macam biase la, bace pun kene teran2 sebab berat kot menatang yang himpap tu! Siap die bisik2 kat telinge lagi. Tah ape die bisik tah. Bahase hantu mane saye paham. Sebijik dalam cite2 hantu omputih tu bunyi die. Dem u. Dalam 5 menet baru die lepaskan. Mak aihhhhh sakitnye badan... Tengok jam, kul 3 pagi. Oh Man.. Saye selalu je kene kacau tapi kali ni saye betul2 takut. Tak pernah takut macam ni. Saye terus bukak lampu, pastu ingat nak tido bilik mama je, tapi malas pulak nak angkut2 tilam bagai. Last2 tido sambil bukak lampu dan pegang kayu yang abah bagi. (Abah kate setan takut ngan kayu tu). Alhamdulillah tak kene kacau sampai pagi. Tapi badan saye lebam belah yang kene himpap tu. Adoi...

Pastu mama pesan suh bace ayat kursi and segala ayat lagi la sebelum tido. Saye ni pemalas, tido je main tido terus. Bukan reti nak bace ape2. Haha. Malam berikutnye saye bace la ikut mama suruh tu. Ingatkan takde la gangguan. Alih2 die kacau jugak dalam mimpi... Saye mimpi hantu lagi.. Saye berkawan dengan hantu tu. Dem u hantu! Leave me alone la bengong!

Tolongla ape kah maksud semua ini??? Mereka ikut saye balik dari genting ke hape ek? Saye jarangla mimpi hantu bagai ni. Dah lame plak tu tak kene kacau gini...

Aaaaaaaaaaaaaaaa! Benci!

3 comments:

bspotgurl said...

Ermm, adakah rupenye seperi Edward Cullen?hihik...

-eLyNhere- said...

kalau mcm edward cullen, saye mestila sgt gumbira! ari2 mimpi pun xpe.. huhu.

PinQib said...

takut nye..
ish..
panah mimpi kena tindih antu xda muka