Sunday, February 28, 2010

Kejadian Malam Sabtu


Lokasi : Rumahku Syurgaku Ampang (rumah saye la.. hikhik)

Jam : 7 Malam

Situasi : Sedang bergurau senda dengan Damia kesayanganku.



Tibe2 hp bunyi. Name Kak Ina tertera di screen. *wah tetibe ayat novel kuar* haha.


Saye : Helo Kak ina.

Kak Ina : Elyn, lori dah sampai ni kat stor kak ina, sekarang tengah punggah2 barang, maybe dalam sejam dua lagi sampai store korang la ye. Get ready la suruh orang standby kat store.

Saye : Huh? Ok2.. Sejam dua ye. Ok. Tq ye kak ina.


Ape lagi, dengan kelam kabut inform sume orang suh pegi standby kat store dan pade mase yang same inform boss yang sekarang berada di Bali atas urusan bisnes. Bos memang susah hati la sebab barang2 dari port klang sampai time die takde. Saye di amanahkan untuk make sure everything adelah baik2 saje. No worries Bos, u can count on me. Wahh gitu kan.. haha.

Dari Ampang nak ke Shah Alam adelah sangat jauh kan. Mane nak bersiap lagi, nak menyampai kat sane lagi meredah jem bagai kan. Harusla saye sampai lambat. Oleh itu kene make sure orang lain dah sampai awal2 la. Bagitau orang lain, sume tak dapat datang. Takpe, janji aku dah bagitau. Datang tak datang lantak pi. Hehe.

Elok je saye sampai, 5 menet tu terus lori pun sampai. Best2. Langsung tak membuang mase disitu. Hehe. Terus kire2 bape kotak ade, tick2, pastu check2, then balikkkk.....

Sampai umah kul 1 pagi..

T_____T

Best kan? Di hari cuti bekerje jam 1 pagi. Saye nak kuar huha ngan kawan2 after 7pm pun tak pernah merase. Haha.



2 comments:

Tihara said...

salam singgah..tak tau nak cakap ape..ape kabar :)

-eLyNhere- said...

hehe, kabar baik.