Wednesday, February 3, 2010

Jangan Jadi Janda di Facebook


Lepas putus tali air dengan kekasih hati haritu, saye tukar status kat facebook saye sebagai WIDOWED. Saje suke2.. takde pikir panjang pun mase tukar tu. Just nak buat lawak bodo je kot. Haha.

Tak berape lame, tibe2 ade orang TUA add saye. LELAKI. Saye pun approved je sebab tengok die keje kat UiTM, ingat lecturer ke ape ke kan. Tak pikir panjang jugak.

Alih2 die message kat FB, tanye itu ini macam nak mengayat la. Padehal status MARRIED tu. Siap tanye, "Btol ke status awak tu? Kulit cantik berminyak lagi pipi tu, senyuman manis.."
I was like...............HUH?? PIPI BERMINYAK??! Ape bende tu??
Dalam ati dah sumpah seranah dah, tak sedar diri punye ORANG TUA! Terus remove him from my friend list.

Dan terussssssssss tukar balik status ke Single. Damn u orang tua. U make me seriau 1 badan u know. Hergh!

Moral of the story : kalau anda masih single, jangan tukar status widowed ye, nanti kene kacau ngan laki tua. Wek~

6 comments:

BULLET said...

tau takut...hahaha...dulu mase mude2 bullet layan mirc pun same...bullet saje gune nick wanita janda...kemain ramai yang dok ngayat...hampeh...

-eLyNhere- said...

misti la takut..
kalau anuar zain yg bertanye takpela jugerk.. dah sah2 bkn laki org. huhu.
laki mmg suke jande ek? isk.

::FAIZ FARISH:: said...

Sapa suruh letak mcm tu.... kan dah kena... hehehe

-eLyNhere- said...

ala, mane la tau.. pasni xmo wat dah. serik kot.

hanidiyu said...

hhaha...dl pon ska wat camtu...tp belum ada kes lagik...so kena beware je lah neh =]

zhOprenIa said...

hahha..geli btoi dgn org tua yang gatal2 ni..