Wednesday, February 10, 2010

Dave's Deli @ OU



Tadi gi showroom kat One Utama nak ambik barang. Punye seronok dalam otak dah aim Sushi King atau Sakae Sushi jek. Hikhik. Tapi pegi dengan orang diet, makenye memang takkk la die nak makan sushi kan. Harus la mencarik sandwich.

Jalan punye jalan nampak la Dave's Deli. Orang diet tu ternampak sandwich, lalu terliur. Makanye terpakse la makan kat situ. Saye lak teringat xoul punye cite dalam blog die. Macam sedaaaap kan. Ape lagi, harusla try. Dengan banggenye makan menu bername M1. *thanks xoul sebab kasi name gambar2 makanan tu*
Hikhik.


Ni la rupe M1 tu. Name panjang die tak ingat, harap maaf. =P


Memang sedap la kan. Puas ati la makan. Die punye gravy... ngan mashed pota tu.. perghhh.. Sambil type ni sambil lap2 air liur tau..! Haha.

Yang pasti, pasni nak try mende lain pulak. Sandwich die pun macam menarik. BESARRRR PUNYEEE *sile bace macam dalam iklan tu ye*

Ahaks.


2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah sedapnya, terus aku lapar....

-eLyNhere- said...

huhu mmg sedap. sile la mkn cpt.