Monday, December 5, 2011

Weekend Yang Sangat Lama



Hi korang =)

Saye rase weekend aritu sangat la lame dan lambat nak habis. Rase cam dah tido banyak kali still blom malam lagi. Dah rase buat keje macam2 tapi setengah jam je berlalu. Nape ek? Sampai petang tu saye tak sabar tunggu Isnin untuk pegi keje! Ish ish ish. Tebiat ape Elyn oi?


Sabtu tu anak buah datang seawal 8 pagi sebab abang n kak Ita nak pegi interview kat Wangsa Maju. Pas dorang balik, saye kuar jap jumpe hanak hikan. Haha. Kul 5 dah ade kat umah. Sangat suci perangai sebelum maghrib dah ada kat umah. Ahaks. *padahal hanak hikan keje kul 6, lalalala~*


Pastu kan asik ujan je kan. Takde la aktiviti luar rumah. Sumenye duk dalam rumah je. Bergumpal dengan anak buah. Ish saye nak masukkan gambar dorang la, tapi tak bole upload gambar! Nape ek? Dah gune mozila, tak boleh. Gune Chrome tak boleh. What's ur problem man?? Haha.


Lepas tu Ahad pun takde aktiviti ape. Sangat lemau kat umah. Mood lak tak menentu. Petang tu je dihiburkan dengan angin yang sangat kuat sampai pokok belakang umah tumbang. Pastu takde ape dah. Malam tu tengok Masterchef dan terus siap nak tido. Sebab tak sabar nak tunggu Monday. Mau pegi keje! Huhu pelikkkkkk sunggguh.


Dan arini.... saye sangat lemau kat ofis. Mood takdak. Tengok semua orang rase mau marah. Tambah2 bila ada orang tengking2 kita for no reason. Eh? Cakap elok2 tak bole ye? Mau kene tampar laju2 kah? Haha. Tu je. Nanti dah boleh upload gambar saye bebel lagi ye? Babai! =)


2 comments:

sweethOneY said...

Ahaksss semalam kita moody sangat. Tak rasa nak cakap ngan sapa2 pun

-eLyNhere- said...

hehe. mgkin dah sampai time kot? susah btol menjadik pempuan ni kan. :P