Wednesday, December 28, 2011

Nan Cheese Maveles




Saya baru start keje hari ni. 3 hari je keje. Best btol! Hehe.


Cuti panjang hari tu saya pegi PD ada, family gathering kat sana. Erm, gambar takde la nak tunjuk. Sebab orang lain yang ambik gambar semua. Takpe, nanti dah ada gambar, saya tepek kat sini okeh.


Kat ofis arini semua merungut sebab gaji blom dapat lagi. Dorang salahkan saya sebab cuti semalam. Haha. Jangan la begitu kawan2, saya juga tengah sengkek ni. Nanti kita gi kutip pasir ngan batu belakang ofis sama2 ye.. :P


Sementara tunggu lunch tu, sudila kiranya korang tengok nan cheese kat bawah ni. Memang terpaling sedap yang pernah saya makan la. Kedai lain tak jumpa macam ni. Kat Shah Alam je ada okeh.




Cheese yang melimpah ruah, roti yang teramat lembut dan gebu. Makan sorang kompem takkan habis. Memang kene syer 2 orang. Cayola cakap den.


Ok mari sambung wat keje. Naik juling dah mata ni tengok nombor. @_@


4 comments:

PinQib said...

dap nye. kalau chese bdal sorang3

wantie said...

mak ai cheese tu. bila tengok nak lupa jap tentangbentuk badan ni. yang penting nak bedal. ngeeee

follow u.

sweethOneY said...

Dah kat Shah Alam mmg kena tanya ni, kat mana tu ? Hehehe

Cheese diaaaaaaa takut tengok

-eLyNhere- said...

PinQib,
yeszaa btol tu. ngee~


wantie,
haha kan... takpe2 sekali skala :P


iza,
heee kat restoran sajaaz seksyen 13. sile sile. mmg sedap :)