Sunday, February 6, 2011

Nasi Lemak Sedap!



Hari tu kawan introduce nasi lemak yang sedap tak rugi try katenye. Kami pun yakin dengan pendapat dia sebab dia memang kuat makan! Haha.







Ni la rupe nasi lemak tu. Ade telur mata n ayam goreng. Ayam tu kalau orang order je baru dia goreng. Pastu lembuuuuuut sangat macam goreng pisang pun ade. Telur pulak tak overcooked. Kuningnye cairrrrr. Pastu sambal dia mabeles! Pedas ala2 n manis. Ikan bilis rangup. Kacang cukup masak, tak hangus. Nasi diaaaaaa lembut n lemak.. masuk mulut terus cair. Perghhhhhhh pendek kate memang sedap la! Harga sepinggan ni RM5 sajork.


Amacam? Teruje tak korang? Kalau teruje sile pegi ke foodcourt kat Danau kota yg depan KFC tu. Hehe. Sekian Jalan jalan Cari Makan Bersame Elyn. Sehingge jumpe lagi di lain episod. =P


2 comments:

sweethOneY said...

ok. nak pegi!

p/s kite pun kuat mkn jugak. asal org kata best mst nk ajak tunang pegi smpi dia tension kata jgn terpengaruh dgn blog org! hahaha

-eLyNhere- said...

haha.. dah pegi ke?

mmg, kalau tgk org makan itu ini dlm blog kite pun sebok mengidam jugak kan.. haha. bahaye jugak la sebenarnye. tp at least kite ade idea nk ubah selere sesekali. =)