Monday, February 7, 2011

Nasi Arab Abah



Saye ade seorang ayah yang suke masak. Dan sedap plak tu! Hehe. Cakap je ape2 pun bole je abah buat. Sebab tu la anak dia debab. Ahaks..


Aritu mama mengidam nasi arab. Pastu abah tengok resipi kat internet camne orang buat nasi arab. Dia tak ikut pun resipi tu. Dia nak dapat idea je camne nak bikin. Pastu zassss ke dapur. Yang bestnye, abah tak kasi orang kacau, dia suke masak sorang2. Hahahahahaha. Best btol mama n saye lepak tengok gusip kat tv. ^____~






Rase die memang sedap! Walaupun rupe tak brape cantik sebab camera ni handphone murah je. Nak tunggu orang sponsor BB tah bile.. Nak beli sendiri sayang duit. Bole? Haha. Eh, BB pun bukan cantik gambar dia, pixel rendah jugak. Ala alasan nak online 24/7 cakap je la. =P


Ok ni gambar semalam. Mase saye kat umah ibubapa. Arini saye kat umah sewa. Dan saye lapar...... Agak2 kalau call abah mengadu lapar dapat ayat simpati ke dapat maki? Hahaha. Tak ye, abah sangaat baik especially dengan saye sebab saye manje @ gedik, comel pulak tu. Alalalalalala... ok bye.





2 comments:

sweethOneY said...

tedapnyaaaa nasi arab. lately ni tekak kite asyiklah ngidam mkanan arab :P

-eLyNhere- said...

hehe memang sedap tapi bahaye!
sume pun bahaye ek? haha. bahaye untuk org yg debab mcm elyn ni. makan nasik byk2 not good for my diet, cewahh! =P

tapi klu dah kate home made, harusla mkn byk2 kan? adeh... bile nak kurus cmni? ahaks.


elyn lak x suke sgt nasi arab kat luar sbb kebanyakannye kering sgt. tercekik mkn rasenye. ayah buat ni moist je lembut je sedap sket tekak nelan.. alamak terbuat karangan kat sini plak. haha!