Saturday, February 5, 2011

Bride-to-be Celebration!



Last Wednesday, kami berempat meet up kat e@curve cadangnye untuk saje2 jumpe sebelum Big Day kesayangan kami. Takde la plan ape2 pun ingatkan jumpe macam biase gusip2 je. Rupenye mereka yang tak keje/half day aritu dah plan nak wat suprise untuk empunye diri. Beli veil , crown yg cute, balloon dan macam2 lagi. Saye yang 24 hours bz manjang ni ofkos la datang paling lambat kan! Isk! Rugi tau!



Pas sesi sakit tekak (karok) kami pun pegi makan kat Fish Manhattan. Ni antara menu yang kami pilih.


















Dan penutupnye, muke budak debab yang suke hati dapat makan. Haha.


Cuti lame2 ni korang pi jalan mane? Saye family tak cukup korum, maka tak dapek la nak plan ke mane2. Duduk umah kemas umah je la kan. Sampai mama cakap bilik saye dah rupe cam tempat kucing beranak. Isk. Adeke patut? Huhu.



Jom kemas bilik! Sape nak tolong?? =P


3 comments:

sweethOneY said...

wahhh bestnya ada bridal shower. I wish my bff plan one also for me =)) hahaha. berharap kononnya :P

nurulfaridah said...

manhattan sedap ^^

-eLyNhere- said...

iza,
alalalala klu dorg tak buat meh kite buatkan bridal shower utk iza ek! hehe. anyway, bile tu ek? ;)




nurulfaridah,
mmg sgttttt sedap! =)