Saturday, February 12, 2011

Bos Belanja Lagi!



Ari khamis aritu bos saye belanje kami 1 ofis. Cadangnye nak lunch kat ofis je. Pastu ade pulak emergency orang terjah ofis kami, terpaksa tanggguh ke dinner. Pastu kitorang pun berbulat suara untuk makan di Chillis kat Empire. Ahaks.
Sokaaa! =P


Macam2 jugak la bos wat suprise time dinner tu. Hadiah untuk orang tu, hadiah untuk orang ni. Alalalala suwitt... ehem, saye punye takde ke? =P
Blom cukup 'matang' lagi. Hehe.





BTW, saye order ayam ni. Tak sedap sebab kering n keras. Haha. Lepas tu makan pun tak habis. Nape tah. Mashed potato dia tu buat kite kenyang kot? Hurm.
Eh, mintak maaf la senget tak tau ape masalah dia, malas nak layan. =P



Pas selesai, kami pun pulang ke rumah masing masing.. Dengan perut yang sengkak! Haha.



p/s: Esoknye saye tak keje sebab my BFF nak jadi isteri orang! ^___^


2 comments:

sweethOneY said...

bos elyn sgt sweet! pandai amik hati pekerja

-eLyNhere- said...

hehe. tu la, murah rezeki asik belanje jek! alhamdulillah dpt bos camtu, keje penat pun muke ade sunyum lagi kan.. =)