Tuesday, February 1, 2011

Lapar Biskut!



Pernah tak korang rase boring taktau nak makan ape? Sume yang ade kat sekeliling ni cam tak menyelerekan? (Kecuali kat umah la. Sume yang ade kat umah mak memang menyelerekan! Haha)

Saye kerap btol rase camtu. Perut lapa tapi taktau nak makan ape. Satu2 name kedai kawan suggest, sikittttt pun saye tak heran. Sampai dorang pun fed up dah nak tanye saye nak makan ape. Hahahahaha.

Sebenarnye time2 camni.. saye nak makan ......





Air milo letak biskut pecah2! Wahhhh sangat menarikssssss!
Uwaaaaaaaaa~!




3 comments:

hapPY zuRa~~ said...

elyn.. kenapa??? kenapa??? kenapa kamu tunjukkan gambar tu di saat ini? uhuk2.. sedap nyaaaa....... mmg kene dgn biskut cap ping pong x pun hup seng..

sweethOneY said...

selalu sgt gaduh2 time nk decide nk mkn apa. dlm kepala otak terbyg makanan yan sedappp je. tp tak terbyg kt mna. hahahah

-eLyNhere- said...

zura,
hahaha sedap kann... mmg terbayek~! :P


iza,
btul2.. benci kan.. lagi2 kalau tgh lapa. last2 mmg mkn biskut je la... haih.. (tp bdn ttp gak debab, nape tah? haha) :P