Saturday, January 15, 2011

Penyerahan Projek!



Pada 12 January 2011 telah berlaku peristiwa Penyerahan Projek Di Kuala Lumpur.
Hehe. Poyo la pulaksss ayat. Selaku kontraktor, harusla kami semua kene ade kat sane kan. Sebab ade makan2 nak jamu supplier, client dan contractor. Yela, lepas dah penat lelah jadi cleaner la ape la harus la kami di jamu same kan? kan? heeee~ =P


Lepas aturcara selesai, kami makan pastu seperti biase, amik gambar sane sini.




Kami bersame pengarah / bos besar kami.





Kami bersama signage yang akan dirobohkan. Huhu sayang la pulak nak robohkan. Sebab terlalu cantik sangat. Siap pintu gerbang lagi. Rase cam nak bawak balik pun ade. Ahaks.



Perasan tak masing2 pegang bunga? Haaaa... Datin la ni tibe2 je buat suprise. Tengah2 berucap thank you sane sini tibe2 je Datin thanked sume staff beliau dan sebut name sorang2 pegi depan bagi sejambak bunga. Awwww so sweet. Sume orang tekejut n terharu. :') Thank U Datin. We all love u too. *Boipren sendiri pun tak penah bagi bunge... huhu.


Lepas dah setel amik gambar, kami sume laju2 balik umah pack baju sebab esoknye flight ke Bandung kul 10.30 pagi yawwwwww~!


PACKING! PACKING! PACKING!

^___^


2 comments:

sweethOneY said...

auwwwwww.. datin so sweet. pandai sgt amik hati pekerja kan. bos gitu pekerja dia nk buat keja pun hati senang je kann

pegi bandung ngan company jugak ke?

-eLyNhere- said...

hehe tu la pasal.. iye, pegi dgn company dan anak2 bos semua.. =)