Friday, January 21, 2011

Bandung Day 1



Flight kami kul 10.30am dan sampai Bandung 12.30pm. Cuaca adalah hujan gerimis masa kami sampai, pastu jadi mendung dan terus panas terik. Bagus. Walaupun panas, suhu tetap la rendah dan sejuk compared dengan panas terik kat KL. Hehe.





Posing kat airport sambil tunggu semua orang settle dengan luggage masuk dalam bas semua.





On the way nak pegi ke bas nampak pokok yang unik ni. Dari jauh nampak macam ade bangau gergasi. Swan yang cantik. Eh bangau tu swan kan? Haha ilang ingatan suda. :P Taktau la pokok ape tapi memang masing2 jakun la kan tak penah tengok kat Malaysia pun pokok ni.. Besar ok. Tinggi dari bas. @.@



Kami seramai 21 orang dalam bas eksaited memulakan perjalanan di Bandung bersama ofismet! Hehe.




Aktiviti pertama mestila pegi makan dulu. Kami makan nasi padang yang sangat sedap kat SEDERHANA. Memang melets ai tell yu.. Pastu check in hotel letak segala mak nenek bag pastu off we go terjah factory outlet yang ada! Huhu. Berjalan sakan sampaaaaaaaaaaaai kul 11 malam baru balik ke hotel mandi dan tido.



Nasib baik la roomate saye tak berdengkur ye. Saye tido dengan nyenyak aman dan damai sampai pagi. =)

2 comments:

sweethOneY said...

oo.. g cuti seopis rupanya. mst havoc gila ! :D

-eLyNhere- said...

haaaa.. tau xpe. berdoyon2 la kalau gi memane tu kan.. mcm anak itik ikut maknye bejalan.. haha.