Wednesday, January 12, 2011

Casa Impian @ Penang!



Mule mule nak tanye, ade orang windu saye tak? Haha. Ok fine takde,takpe. Tak kecik ati pun. =P


Lame btul tak update blog kesayangan nih. Membizi tak habis2 ok. Kalau robot pun bole berasap dibuatnye. Nasib la manusia tak berasap kalau keje teruk sangat. Ahaks.


Last Week kami se'company' adelah ke Penang untuk set up new outlet kami di Queensbay. Sampai sane rabu petang pastu terus keje sampai 2 pagi. Esoknye bangun pagi yang tak brape pagi (dalam kul 9-10) had breakfast pastu pegi ke Queensbay balik sambung wat keje. Sampai tengah pagi jugak.





Dari site yang takde rupe outlet, bersepah dengan bising bunyi orang drill sane drill sini ketuk sane ketuk sini kami teruskan bekeje..





Dari mall ramai orang sampai mall dah takde orang, kami tatappppp gigih bekerje..





Dari pangkat besaq sampailah ke takde pangkat sume pakat buat keje berat2, punggah2 perabut dan barang2..






Dari tenaga 100% sampailah tenaga hampir kering, kami tatappppp berusaha menghabiskan keje..



Sampaaaaaaaai outlet kami jadi begini......................


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




TADA~!!

Ini la hasilnye! Tantekkkkkkkkkk kan? =) Kami buat sume ni dalam mase 4 ari je! Amazing!



Congratulations again to Casa Impian. Sangat terharu kami sudah ade outlet sendiri di Penang! :')


Jadi, kawan2 yang ade kat Penang tu.. ape lagi? Sile la rajinkan diri ke sane tengok barang2 kami ok? Promoter kami pun ensem2 tau. Tak rugi la kirenye kalau korang datang.. Ahaks.


Disebabkan itu jugaklah saye adelah sangat sibuk sampai tak sempat nak update ape2. Balik dari Penang, ade penyerahan tapak projek pulak, pastu terusssss bercuti ke Bandung~! Yieeeeeha~! Pasti akan diupdate, dont worry. =)

Oklah, tido dulu. Take care guys.


6 comments:

hapPY zuRa~~ said...

eeeiii.. syoknye dah ada dkt penang.. nnti saya p tgk2 dkt qbay yeh.. congrats to u guys!!~~ ;)

zhOprenIa said...

wah.. tak perasan pun bila g queensbay hari tu. kena check it out ni..cantikk outlet kan

sweethOneY said...

elyn g bandung !!! wah, senyap2 je g cuti tawwwww. kalau taw leh kirim barang :P hehe.

elyn keja casa impian ke? klo kt shah alam tu kt mna? leh dtg jenguk nnt :D

-eLyNhere- said...

zura,
tq! harus pg tgk k... klu ade ape2 bgtau je kat sy.. hehe.


zhOprenIa,
tak perasan eh? baru je... kat LG tau, depan Oldtown. go check it out! =)


iza,
hehe.. senyap eh? kat blog je senyap, kat sini kecoh tau nak tukar duit la ape.. hehe. dah balik la, x sempat nak amik order. hehe..

ha'ah, keje company itu.. tapi kat shah alam ni head ofis je, xde showroom ke ape ke. nak dtg tgk kite bole la. =P.
showroom kat KL ade kat midvalley level 2, dlm jusco. =)

sweethOneY said...

hehe. dah kirim kt org lain dah :P yeay.. syok shoping??

-eLyNhere- said...

erm... x syok sgt sbb duit tak byk! haha! :P