Tuesday, January 25, 2011

Bandung Day 2,3 & 4!



Haha nampak sangat pemalas nak update banyak2 kan.. *sebenarnye sangat bz, takde mase nak update by day, jadi kite lumpsum kan aje ok? sile pecaye. =)


Hari kedua kat sane, semua orang teruje lagi seperti hari pertama. Muka adalah ceria tahap gred A. Oh untuk sape2 yang taktau, perbezaan mase kat Bandung and Malaysia ialah 1 jam. Sana lambat sejam. Sape yang dah tau tu, diam. Haha.





Ni mase tengah breakfast kat hotel. Sibuk je nak amik gambar la ape. Dah la membelakangkan orang. Nampak saye paling BESAR. Isk.





Ni mase kat Jalan Dago. Erm name kedai tak ingat. Kami lunch kat sane pastu teruje order pisang keju. Lame tak makan! Sedap wooooooooo! Tapi lagi sedap kalau pisang tu panas pastu coklat and cheese tu melttttt dengan jayanya. Oh yummey!

Sape nak try buat kat umah pun boleh. Pisang tu sira dengan gula pastu letak coklat rice, cheese and susu pekat. Dah cube sile hantar kat saye untuk penilaian ye. =P





Ni pulak time dinner kat restoran depan hotel. Seperti biase, name restoran adelah terlupe. Er mungkin Pak Chi somting somting. Ades. Sorry la ye, short-term-memory-loss. =P
Sedap la jugak tapi pedassssssssssssssssssss btul sambal tu. Tapi sedap. =)


Pastu sume orang balik hotel kemas2 beg and segala baju2 hasil shopping. Yela esoknye dah nak balik ke tanah air.
:'(


Seawal 7 pagi waktu Bandung, sume orang dah ready turun bawah kumpul segala bag and breakfast. Kami kuar pagi sebab nak wat shopping last minit. Walaupun flight kul 3 petang.




Seperti biase. Amik gambar dulu. =)







Ni kat Rumah Mode. Bos nak shopping lagi. Kami yang dah kekeringan duit Indon harusla lepak je kat luar. Taknak masuk pun sebab nanti sakit hati tak bole beli baju banyak2 lagi. Haha. Dah lepak2 tu takkan nak duk saje je kan? Harusla amik gambar beramai2. *Bulat muke saye pakai tudung camtu kan? Ahaks. Malas la nak lilit2 lambat! =P


Dan lepas tu kami ke Kartika Sari beli brownies yang meletssssss dan roti pisang yang mabeles. Gambar adelah tak sempat nak amik sebab waktu tu hujan patu bile dah sampai KL jumpe mama abah memang tak ingat ape dah la. Hehe.

Owh, kami sampai KL kul 7 petang. Dan esoknye keje macam biase.
Sekian tamatla aktiviti berjalan 1 ofis saye.
Tq sebab sudi bace saye merepek. Lebiu ols. Muah Muah! ^__^


2 comments:

sweethOneY said...

tataw mna satu day 2, mna satu 3, mana satu 4. hahaha :p

best tak shopping sana? kite ni yang x pegi sana pun mengirim bagai nk rak kat kawan yg pegi. pastu terus rasa membuak2 rasa nk g sendiri shopping sana. ahha

-eLyNhere- said...

Haha tu la kelemahan camera yang ade date pastu date salah time salah pastu ade banyak camera. Rasenye susunan gambar dah betul, date n time tu ade confuse sikit. so kene pandai2 tgk baju ape pakai aritu. Haha.

best tau iza shoping kat sane. sumenye branded2 dan yg penting, MURAH! brand gempak2 je. GUESS ZARA LV M&G ESPRIT dan sebagainye yang gempak2. sile pegi ye. masukkan dlm list utk honeymoon. ~___^