Thursday, September 2, 2010

Kenny Rogers



Semalam berbuke dengan kawan skolah yang dah lame tak jumpe. Dia datang dari Ampang ke Shah Alam nak jumpe saye. Pastu kitorang pegi Subang Parade makan Kenny Rogers.

Banyak btol bende diborakkan. Lame kot tak jumpe. Padehal umah memasing dekat je. Huhu. Tu la namenye bz.

Rasenye ni la 1st time saye reserve meja letak name kita besar2 atas meja. Haha. Biasenye letak nombor meja or tulis 'Reserved' je kan? Kan? Ke saye je yang jakun? haha.




Saye makan quarter chicken black pepper dengan classic chicken sandwhich. Kawan saye tu pulak makan half chicken ok. Badan je kecik. Hehe. Tapi satu je masalah. Tak cukup la segelas air kalau berbuke kat luar. Tu yang kene order bottomles tu. Huhu.





Saye tapau bawak balik sandwhich tu. Tak larat nak habis kan. Lagipun dah berangan nak beli coolblog pastu. Slurpp~





Erm... lazatnesssss! Huhu. Tapi coleslaw tu manis la pulak. Tak best la. Yang lain ok je. Punye sengal la saye pegi minum cappucino. Akibatnye malam tu saye tak bole tido.. dan harini ade sikit pening2 la. Akibat tak cukup tido.. Haih. Mencik btol. Apsal la pandai sangat tak fikir panjang sebelum order. Isk.

Arini nak makan Burger King pulak. Teman ofismate yang kene buke sorang. Hehe. Layan je la. =)

2 comments:

sweethOneY said...

kenny rogers sedap. sedap. sedap.

ps/ sebenarnya tgh tergugat tgk gambar2 neh semua di kala pukul 6.20 petang

-eLyNhere- said...

hahaha.. sume pun sedap bile tengah lapar lagi2 bulan pose ni kan... =)