Wednesday, September 8, 2010

Anak Ikan


Malam tadi balik umah teman adik pegi downtown...

Dalam kete borak dengan mak..


" Susahnye parking kat sini ya Allah.. "

" Biase la.. Dah nak raye memang la ramai "

" Elyn pegi uptown kat Shah Alam semalam ramai je orang tapi takde la meroyan macam ni ha.. Best tau mama uptown kat sane! Sumeeeeee best! Parking dia pun ok, tempat dia bertutup blablabla......" *blom abis bebel

" Ramai anak ikannnn.... " *sambil buat muke dan jeling tajam

" Huh? Mama! Anak ikan?? Bapak ikan ade, abang ikan ade, kakak ikan pun ade taw.. "


Adoilaa.. bole?? Mak sape tu?? Perlu ke cakap anak ikan? Haih.. Terase tua tau... =P
Memang la banyak yang can do.. Sebab ramai student kot kat sane kan? Haha. Malam ni nak pegi lagi laa... Hikhik..



2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Hari Raya

-eLyNhere- said...

selamat hari raya to u too!
duit raye....? =P