Saturday, September 4, 2010

Kenapa Lelaki Selalu Ingat Perempuan Senang Ditipu?


Kalau kita call orang, appear kat screen tu "CALL WAITING", maknenye orang tu tengah enggage dengan orang lain kan?

Dan kalau kite keep on calling dan keep on appear "CALL WAITING" tu means memang dia still tengah enggage dengan orang lain la jugak kan?

Dannn tibe2 kite call balik after 10 minutes, dah takde appear "CALL WAITING", just ringing macam biase means dia dah tak enggage ngan sape2 la kan? Tapi dibiarkannye phone tu ringing tak berjawap, kenapa?

Dannn bila saye call esoknye tanye kenape semalam tak pick up call dan enggage dengan siapa lame2 malam2 buta kul 1 pagi tu tau tak dia jawap ape...?

" Mane ade orang call semalam. I dah tido kul 10 pas terawih. Fon tu on silent so I tak dengar bunyi fon, tau2 esok pagi bangun ade banyak misscall dari U.. "

Bole???

Oh pelis la... Budak2 sekolah pun tau kalau dah CALL WAITING tu maknenye ko tengah enggage dengan orang lain la. Kenape perlu nak tipu lagi? Aku tanye je, bukan nak marah. Kalau ko enggage dengan kawan lelaki ke mesti bagitau je kan. Nampak sangat la dia enggage dengan perempuan. Obviously. Pastu taknak ngaku. Siap tipu plak tu. Eh hello? Macam la kite baru kenal. Dah 6 tahun ok kite kawan. Eeeei benci la! Kenape lelaki selalu ingat perempuan ni mudah ditipu???

Sorry la eh. I dont trust u anymore. U boleh berambus dengan CALL WAITING TAPI DAH TIDO KUL 10 U TU..! Huh!


6 comments:

My Story said...

sabar je lah elyn.laki mmg cmtu kot.kite pun smalm duk cal2 bf kite,smpai mlm xangkat,rupenye tggal phone.boleh ke cmtu?kite punye lah risau bagai.HAHAHA.

MR. MIND said...

perempuan yg menipu lelaki plak?

-eLyNhere- said...

my story,
itu kes lain la pulak kan.. tp btul ke dia tertinggal fon? atau sengaje takmo jawap sbb kuar ngan org lain? aha.... sy suda terkena ok.

tp xpe, think +ve! =)


mr.mind,
perempuan yg menipu lelaki?
tp dlm kes ni, masing2 nak serius dan nak fikir ke arah membina masjid, patutnye dah tak ada kes mcm ni lagi kan.. lain la kalau budak2 baru abis skolah bercinte mmg standard la tipu menipu ni.. btol x? hurm tah la..

sweethOneY said...

elyn !! kita tataw pulak elyn ada kwn laki yg sedang nak serius.. sebab selama neh kan elyn selalu ckp xde bf sme tu.. hee.

erm, tp ikut cerita elyn neh, nampak sgt mcm ada sembunyikan something..

selidik betul2 taw !

-eLyNhere- said...

iza,
alaaaaa.. cemane ek nak cakap..
on and off la kitorg.. on bila dia serius and off bila dia buat hal.. tapi dlm mase 6 tawun tu mmg byk la dia buat hal.. kite ni org pompuan senang je, orang bg syg, kite balas syg kan? tp kalau dah 6 tawun kerap makan hati, lame2 hati pun hilang.. dan sekarang ni dah takde hati dah.. janji2 manis pun dah buang jauh2, mls nak buang mase lagi...
now i'm single n available.. bole?? haha..

wah panjangnyeee reply. =P

zhOprenIa said...

erm..bina masjid trus je. kan senang. eh..sng ke ek? hehe