Tuesday, April 6, 2010

Happy Birtday To Me =)


Arini, 6 April, adelah hari jadi saye yang ke-? tettttt rahsie. Haha. Maklumla sejak dah kertu ni, umur adelah sangat rahsie. Bukan sebab takut mengaku tua, bukan.... Ianya adelah sebab nanti orang akan cakap, 'huk aloh, dah tua pun tak kawin2 lagi'. Oh menusuk ke jantung ok statement tu. Jadi lebih baik tak payah bagitau umur. Hehe.

Pagi2 bangun excited nak bukak facebook nak tengok ramai ke tak yang wish bday. Haha. Peghak btol budak ni. Sangat terharu okeh. Ramai kawan2 yang wish. Terharuuuuu sangat, siyes. Saye ni jenis bukanla bekawan sampai beribu2 orang. Saye pilih kawan2 saye. Wah bajet ko hebat je kan nak pilih kawan2. Haha. Eh tapi btol la. Saye bukan bole mesra dengan sume orang. Tengok aura kedua2 belah pihak jugak la. Haha. Ape2 je ko merepek ni elyn. =P

Demi nak update entry sempene bday, ni la akibatnye. Merepek sakan. Saye sebenarnye dah 2 malam tak dapat tido. Sume pasal umah sewa la. Ish panjang la citenye pasal umah sewa ni. Kalau rajin akan update dalam entry lain la. Sekarang mau tido. Kepala suda sakit. Hehe.

Daaa~

7 comments:

ueki said...

appy birtday 2 u cik elyn
hehehehe

Penari.Gendut said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUU HAPPY BIRTHDAY TO YOU *sila nyanyi dengan nada yang cepat dan pantas*

HAHAHA

MyZsZs NOoR said...

Hepi birthday...Semoga tercapai smeua impian.

-eLyNhere- said...

ueki,
heeee tq2! adiah tedaa ka?? =P

alia,
ala lambat la.. dah abis nyanyi baru bace arahan tu. haha.

tq yee.... ^_^

zhOprenIa said...

happy birthday!~

-eLyNhere- said...

MyZsZs NOoR & zhOprenIa,

heeee~ tq! ^__^

cik-imah said...

happy b'day elyn, semoga lebih rajin update blog. hehe...