Wednesday, April 14, 2010

Courier Semua Dah Kawin?


Petang tadi saye call Pos Laju untuk courier document..


Saye : Hello, saye nak courier. Dari C*** I***** seksyen 13.

Si penjawap phone : Courier sume dah kawin, saye je blom kawin. Hihihihihihi *gelak gatall berpanjangan*

Saye : Huh???? Aku salah cakap ke ape ni. Courier sume dah kawin? *blur selame 5 saat*

Saye : Ohhhh.. Okaaaaaaaaaaaaaay.......... *taktau nak gelak ke nak maki mamat tu*


Bole?

Dah la petang2 memang agak lemau kan.. Die bantai lak buat lawak sarkis. Memang lambat la pick-up. Haha. Macam2 je idea manusia ni kan..

4 comments:

Penari.Gendut said...

HAHAHAH!!! Kelakar lah! I mean it's not an everyday thingy dpt ckp dgn org mcm tu!

Syiok ok!! HAHAHA!!

-eLyNhere- said...

btol2.. amat jarang kite dgr org melawak mcm tu.. haha.

PinQib said...

TEKTIK MENGORAT.. <#

-eLyNhere- said...

ngorat ape... tak nampak muke lg..
klu nmpk muke mesti x jd ngorat kan? haha!