Sunday, April 11, 2010

Chop & Steak Kampung Baru



Sempena besdey saye (isk asik entry besdey jek ni, boring plak menaip. huhu) family saye telah merancang untuk mencekik makan beramai2
.

Abang tanye saye nak makan mane, saye jawap tak kisah la. Ikut majority. Pastu majority pun takde kate sepakat. Masing2 ikut selere tekak masing2. Haha. Last2 abang suh saye sebagai besdey girl jugak pilih. Adoiyai. Saye ni tekak feeling mat salleh je la. Harusla pilih western. Haha. Pastu abang ajak pi kampung baru je. So, dengan tak banyak songeh, terus ON. Kang kene maki lagi susah. =P

Penah pegi beberape kali je sejak kecik restoran ni. Dulu sedap. Sekarang tak sedap. Haha. Tapi ntah la kenape semua setuju je nak pi makan sane. Mungkin sume malas pikir2 malas gaduh2. Tapi sebenarnye adik2 saye nak makan KFC je. =P

So, masing2 pun order laa... Macam2 jugak keluar. Ade yang sampai 2 dish. Ish Ish Ish.





Saye punye tak sedap. Hurm yang lain punye pun tak sedap. Haih what was i thinking setuju je makan kat sini??? Demit. Tapi orang raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamai sangat. Sampai ade adegan berebut2 meja. Makcik gemok yang berempat sebok nak rebut meja for 8 pax dengan kami yang memang 8 person. Padehal dorang dah ade meja lain tau. Tapi cam dengki nak meja besar. Dem u makcik gemok. *wah mengate orang gemok, ko tu kurus ke elyn??? haha*

Akhirnye kami beralah, tapi kelapan2 kami memberi jelingan maut sebelum beredar ke meja lain.
Bole bayangkan tak? Sorang2 lalu sebelah die, then stop kejap, stare at her, jeling sedas, pastu blah. Haha.

Die cuak tau, malah hampir nangis. PADAN MUKE KAU!

Pastu kannnnnnnn... kat situ ade la mamat nyanyi2 tu kan. Die bantai nyanyi lagu Happy Birthday kat meje sebelah kanan kitorang. Wahhhh seram gak, ingat salah meja ke hape. Sume dah gelak2. Nasibbb orang lain. Tak rela tau. Pastu bile dah nak habis makan, dah nak balik la, mamat tu nyanyi lagi untuk meja sebelah kiri kitorang lak. Isk! Memang dorang ni sambut besdey kat sini ke? Termasuk family saye? Hahahahahaahahahha funny btol. Takde tempat menarik lain ke? Haih.

Tahun depan celebrate kat restoran mewah la. =P

1 comment:

PinQib said...

HAPPY BIRTHDAY ELYN.. HEHEHE

:) MAY ALLAH BLESS U