Tuesday, April 14, 2009

Sile Ambik Perhatian!


























Tempat kejadian : Highway Sungai Besi
Mase : 6.30 pm ++
Emosi : Bengang tahap nak tampar orang.

Keterangannye :

Tgh elok2 aku drive kat federal highway menuju ke Cheras... tibe kat simpang depan mid valley tu datang la seekor kelise pepel (seperti di atas) mencelah masuk depan keteku. Gile...! Aku dh kat lorong kanan, bleh lagi org celah masuk potong Q belah kanan! Dah la betol2 kat pembahagi jalan tu! bahaye seyyyy!! sikit je lagi si kelise tu bleh langgar divider dpn tuh!

Aku terkejut weyy... namun dengan sopan aku slow kan kete, bagi ruang.. takut gak kot2 gangster 404 ke ape ke.. mampuih aku kene kerat 18 plak kang.

Lepas je die mencelah masuk, die bleh bantai slowww lakk..... kat depan die 2 bas kilang leh masuk wehh! Hak alahhh td kemain gangster! ni bleh bantai slow lak..! aku perati la sape la drivernye nih.. (tak nampak kepale weh... saspen dah tadi). Skali....................................seorang makcik ok!! (ok, bkn la makcik.. mude la jgk, tapi disebabkan lembap, aku panggil makcik).

Aku dah la ganas... mane leh bwk slow2 kat highway ni.. lagi2 fastlane. Aku pun slow2 sopan2 cocok ler makcik tu soh die ke tepi ke hape ke.. Makin aku cocok, makin die tekan minyak! Aku cocok lagi.......... die tekan minyak lagi! Masalahnyeeeee, kalau die tekan minyak tu gerak laju kedepan xpe weh.. aku pun x panas.. tp die tekan minyak pon, still 2 bas kilang leh selit depan die!

Waaaaahhhh makcik ni bikin ati aku panas......................!!

Elok je aku nak zassss die gune lane tgh, jalan depan dh jem! Demmmm!!!

Sebagai pompuan berati keras, mane leh aku menyerah kalah je kan... bengkak dihati ni kene dilepaskan jugakk... malu keturunan aku nanti...!

Jadi........... aku snap gambar si kelise tu...

Dannnnn.................

Aku upload la si kelise yg *tuuuuuuuuuuttt* kat sini....

Puas ati wehhh...

Lantak ah korang nak kate ape... janji aku puas ati....

p/s: Peasanan utk makcik tu... Len kali nak lemah lembut sopan santun budi bicare di jalan raye, sile ke lane KIRI ye... diulang... LANE KIRI...!!

4 comments:

sweethOneY said...

hehe
zass.. gambar telah diupload tanpa censor lagi no pletnya.. kui3 :P

awk, nnt sy update link ye..
busy sikit skrg :)

thanx taww follow my blog :)

ikwAn said...

hey.... kalau ikwan la... ikwan turun cpt, suh dia kluar. ketuk pale dia ! hu2 ^.^

-eLyNhere- said...

sweethoney - mls nk censor.. biar die rasekan.. hehe.

ikwan - xleh benti lor tgh2 hway tuh... klu leh benti dh lame sy buat! hehe.

~d!b@~ said...

heeeeeee

hi elyn :)

hehe dba pon slalu gak bengang ngan keta yg masuk cam ribut, jln cm siput cmnih..

bajet cam bagus je kan? huhu~

sabo la ye ;)